12. 12. 2019  18:06 Otília
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Jarmila Lehkoživová, PhD.
Identifikačné číslo: 10275
Univerzitný e-mail: qlehkozivova [at] stuba.sk
 
Externá spolupracovníčka - Fakulta chemickej a potravinárskej technológie (STU)

Kontakty     Absolvent     Záverečná práca     Publikácie     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieDruh výsledkuRokPodrobnosti
1.The Quality and Authenticity Markers of Tomato Ketchup
Lehkoživová, Jarmila -- Karovičová, Jolana -- Kohajdová, Zlatica
The Quality and Authenticity Markers of Tomato Ketchup. In Acta Chimica Slovaca. 2009: 2009, s. 98--104.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2009Podrobnosti
2.Vybrané reologické charakteristiky stanovené v kečupoch
Lehkoživová, Jarmila -- Karovičová, Jolana -- Hojerová, Jarmila
Vybrané reologické charakteristiky stanovené v kečupoch. In Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, 1.-2.apríl 2009, Nitra. SPU v Nitre, 2009, s. 241--244. ISBN 978-80-552-0193-1.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2009Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.