17. 11. 2019  8:11 Klaudia, štátny sviatok - Deň boja za slobodu a demokraciu
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Katarína Ďurčanská, PhD.
Identifikačné číslo: 16622
Univerzitný e-mail: katarina.durcanska [at] stuba.sk
 
Výskumná pracovníčka s VŠ vzdelaním - Ústav biotechnológie (FCHPT)
 
Externá spolupracovníčka - Fakulta chemickej a potravinárskej technológie (STU)

Kontakty     Absolvent     Záverečná práca     Projekty     Publikácie     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieDruh výsledkuRokPodrobnosti
1.Aromatic profile of Riesling wines obtained by different inoculation strategies
Ďurčanská, Katarína -- Drtilová, Tereza -- Kolek, Emil -- Furdíková, Katarína
Aromatic profile of Riesling wines obtained by different inoculation strategies. In 42nd World Congress of Vine and Wine, 15.-19.7.2019, Geneva, Switzerland. Geneva,: OIV, 2019, s. 447--448. ISBN 978-285-038-0105.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
2.Aromatic profile of varietal wine Zweigeltrebe
Drtilová, Tereza -- Ďurčanská, Katarína -- Špánik, Ivan -- Furdíková, Katarína
Aromatic profile of varietal wine Zweigeltrebe. In 42nd World Congress of Vine and Wine, 15.-19.7.2019, Geneva, Switzerland. Geneva,: OIV, 2019, s. 456--457. ISBN 978-285-038-0105.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
3.Comparison of volatiles in noble-rotten and healthy grape berries of Tokaj
Furdíková, Katarína -- Machyňáková, Andrea -- Drtilová, Tereza -- Klempová, Tatiana -- Ďurčanská, Katarína -- Špánik, Ivan
Comparison of volatiles in noble-rotten and healthy grape berries of Tokaj. LWT Food Science and Technology, 105. s. 37--47.
články v časopisoch2019Podrobnosti
4.Harmonia axyridis - příčina "beruškové pachuti" ve víne
Ďurčanská, Katarína
Harmonia axyridis - příčina "beruškové pachuti" ve víne. Vinařský obzor :, 112. s. 366--368.
články v časopisoch2019Podrobnosti
5.Healthy and noble-rotten grape berries from Tokaj - comprehensive study of volatile profile
Furdíková, Katarína -- Machyňáková, Andrea -- Drtilová, Tereza -- Klempová, Tatiana -- Ďurčanská, Katarína -- Špánik, Ivan
Healthy and noble-rotten grape berries from Tokaj - comprehensive study of volatile profile. In 42nd World Congress of Vine and Wine, 15.-19.7.2019, Geneva, Switzerland. Geneva,: OIV, 2019, s. 448--449. ISBN 978-285-038-0105.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
6.Characterization and selection of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from traditional and newly-bred vine varieties of Czech Republic and Slovakia
Ďurčanská, Katarína -- Muchová, Lucia -- Drtilová, Tereza -- Olejníková, Petra -- Ženišová, Katarína -- Furdíková, Katarína
Characterization and selection of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from traditional and newly-bred vine varieties of Czech Republic and Slovakia. Journal of Food and Nutrition Research, 58. s. 9--20.
články v časopisoch2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.