18. 10. 2019  22:54 Lukáš
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Vladimír Žúbor, PhD.
Identifikačné číslo: 1737
Univerzitný e-mail: vladimir.zubor [at] stuba.sk
 
Vedecký pracovník KS IIa. CSc.,PhD. - Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín (ÚPV FCHPT)

Kontakty     Publikácie     Ďalšie informácie     Vedené práce     

Údaje Telefón do zamestnania a Označenie kancelárie nastavuje OSSA Vášho pracoviska alebo systémový integrátor.

Používateľ si preposiela poštu z informačného systému inam (vladimir.zubor [at] stuba.sk).
 
Telefón do zamestnania:+421 918 674 197 (mobil)
Adresa pracoviska: OVHKP ÚPV FCHPT
Označenie kancelárie:SB 3.p
E-mail:vladimir.zubor [at] stuba.sk
Adresa webovej stránky:https://is.stuba.sk/lide/clovek.pl?id=1737
Facebook:https://www.facebook.com/vladimir.zubor.50
Kľúčové slovo:člen Slovenskeho radu rytierov destilatov, člen Zvazu vinarov a vinohradnikov Slovenska, Vykonáva funkciu spravcu pre Nadaciu Fakulty chemickej a potravinarskej technologie STU, IČO 31770665
Bydlisko:Bratislava
Kontakt:Oddelenie výživy a hodnotenia potravín FCHPT STU, Radlinského 9, 812 37, Bratislava 1
Konzultačné hodiny:v stredu od 8.00 do 9.00 (termin konzultacie dohodnut vopred telefonicky na mobil 0918674197)
Poznámka:V Senzorickom laboratoriu FCHPT (prízemie starej budovy)organizuje a realizuje kurzy akreditovane Ministerstvom skolstva SR, konkretne: Senzoricke hodnotenie vina Senzoricke hodnotenie destilatov Senzorike honotenie piva Senzoricke hodnotenie pottravin a obalov

Používateľské informácie vo formáte vCardPoužívateľské informácie vo formáte vCard