26. 1. 2020  0:09 Tamara
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Michaela Lauková, PhD.
Identifikačné číslo: 28064
Univerzitný e-mail: michaela.laukova [at] stuba.sk
 
Vedecká pracovníčka KS II.b. CSc.,PhD. - Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
Sekretárka - Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Publikácie     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieDruh výsledkuRokPodrobnosti
1.Gluten-free rice muffins enriched with teff flour
Minarovičová, Lucia -- Lauková, Michaela -- Karovičová, Jolana -- Kohajdová, Zlatica -- Kepičová, Veronika
Gluten-free rice muffins enriched with teff flour. Potravinárstvo, 13. s. 187--193.
články v časopisoch2019Podrobnosti
2.Postup extrakcie škrobu z batátov
Kolarič, Lukáš -- Minarovičová, Lucia -- Lauková, Michaela
Postup extrakcie škrobu z batátov. In Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2019. Bratislava,: OZ Preveda, 2019, s. 1. ISBN 978-80-972360-4-5.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
3.Quality evaluation of sweet potato powder-enriched cereal products
Lauková, Michaela -- Minarovičová, Lucia -- Karovičová, Jolana -- Kohajdová, Zlatica
Quality evaluation of sweet potato powder-enriched cereal products. Food Science and Technology International, 25. s. 523--532.
články v časopisoch2019Podrobnosti
4.Sledovanie funkčných vlastností vybraných vedľajších produktov zo spracovania cereálií
Minarovičová, Lucia -- Kuchtová, Veronika -- Kohajdová, Zlatica -- Karovičová, Jolana -- Lauková, Michaela
Sledovanie funkčných vlastností vybraných vedľajších produktov zo spracovania cereálií. In STARUCH, L. -- SEKRETÁR, S. Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019, s. 159--165. ISBN 978-80-8208-010-3.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
5.Vplyv prídavku vlákninových preparátov na kvalitu sušienok
Lauková, Michaela -- Kohajdová, Zlatica -- Karovičová, Jolana -- Minarovičová, Lucia
Vplyv prídavku vlákninových preparátov na kvalitu sušienok. In STARUCH, L. -- SEKRETÁR, S. Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019, s. 134--141. ISBN 978-80-8208-010-3.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
6.Využitie metódy ITP na stanovenie kinetiky degradácie kyseliny fytovej v priebehu fermentácie ovsených nápojov
Karovičová, Jolana -- Kohajdová, Zlatica -- Lauková, Michaela -- Minarovičová, Lucia -- Repková, Lenka
Využitie metódy ITP na stanovenie kinetiky degradácie kyseliny fytovej v priebehu fermentácie ovsených nápojov. In STARUCH, L. -- SEKRETÁR, S. Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019, s. 101--105. ISBN 978-80-8208-010-3.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
7.Vývoj nových druhov probiotických nápojov na báze
Karovičová, Jolana -- Kohajdová, Zlatica -- Lauková, Michaela -- Minarovičová, Lucia -- Greifová, Mária -- Greif, Gabriel -- Hojerová, Jarmila -- Jancsóová, Tímea
Vývoj nových druhov probiotických nápojov na báze. In STARUCH, L. -- SEKRETÁR, S. Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019, s. 93--100. ISBN 978-80-8208-010-3.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
8.Wheat bran stabilization and its effect on cookies quality
Lauková, Michaela -- Karovičová, Jolana -- Minarovičová, Lucia -- Kohajdová, Zlatica
Wheat bran stabilization and its effect on cookies quality. Potravinárstvo, 13. s. 109--115.
články v časopisoch2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.