Oct 20, 2020   4:53 a.m. Vendelín
Academic information system

Persons at STU


This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

prof. Ing. Alexander Kaszonyi, CSc.
Identification number: 3295
University e-mail: alexander.kaszonyi [at] stuba.sk
 

Contacts
     
Lesson          
Publications
     
     
Supervised theses
     

Year:
Order by:

The selected person is an author of the following publications.

Ord.Publications
Type of result
Year
Details
1.Chemický priemysel v zrkadle dejín Slovenska: História výrob anorganických zlúčenín na Slovensku
Gazda, Štefan -- Hallon, Ľudovít -- Fellner, Pavel -- Milata, Viktor -- Pliešovský, Martin -- Uher, Michal -- Waradzin, Walter -- Danielik, Vladimír -- Hudec, Pavol -- Zubek, Milan -- Kaszonyi, Alexander
Chemický priemysel v zrkadle dejín Slovenska: História výrob anorganických zlúčenín na Slovensku. Bratislava,: Spektrum STU, 2019. 140 p. ISBN 978-80-227-4975-6.
monographs, textbooks, manuals, norms, patents, research reports, other non-periodical publications2019Details
2.
Chemický priemysel v zrkadle dejín Slovenska: História výrob organických zlúčenín na Slovensku
Bajus, Martin -- Hallon, Ľudovít -- Kaszonyi, Alexander -- Králik, Milan -- Milata, Viktor -- Mravec, Dušan -- Pliešovský, Martin -- Štolcová, Magdaléna -- Uher, Michal -- Vojtko, Ján
Chemický priemysel v zrkadle dejín Slovenska: História výrob organických zlúčenín na Slovensku. Bratislava,: Spektrum, STU, 2019. 190 p. ISBN 978-80-227-4902-2.
monographs, textbooks, manuals, norms, patents, research reports, other non-periodical publications
2019
Details
3.
Study of Thermocatalytic Decomposition of Biomass in the Micro-reactor GC-MS System
Kurčová, Petra -- Kaszonyi, Alexander
Štúdium termokatalytického rozkladu biomasy v mikroreaktore spojenom so systémom GC-MS. Diploma thesis. 2019.
final thesis
2019
Details

Use the following button to export the list of publications to a format suitable for Excel.