18. 2. 2020  12:10 Jaromír
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
Identifikačné číslo: 3298
Univerzitný e-mail: jolana.karovicova [at] stuba.sk
 
Docentka CSc.,PhD. - Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na STU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Sabína Bašistová
Umelé sladidlá a ich prídavky do cereálnych výrobkov
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Sabína Bašistová
Vedľajšie produkty pri spracovaní zeleniny ako potenciálny zdroj potravinovej vlákniny pre cereálne výrobky
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Peter Beck
Zdroje potravinovej vlákniny - súčasný stav a perspektívy
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Jana Bérešová
Využitie metódy kapilárnej izotachoforézy pri vývoji nových druhov fermentovaných cereálnych nápojov
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Vladimír Bielik
Vplyv kyseliny listovej na zdravie človeka
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Vladimír Bielik
Využitie HPLC pri analýze cereálnych produktov
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Jana Budayová
Aplikácia vodných extraktov získaných z mrlíka čilského pri výrobe nových druhov fermentovaných nápojov
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Mariana Drobňáková
Kyselina fytová v ľudskej výžive
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Miroslav Grman
Nealkoholické nápoje a nové trendy vo výrobe
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Diana Hégliová
Aplikácia kapilárnej izotachoforézy pri analýze fermentovaných cereálnych nápojov
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Diana Hégliová
Cereálie - zdravotne prospešné látky
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Erika Jamrišková
Obohatenie cerálnych výrobkov vybranými produktmi rastlinného pôvodu.
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Erika Jamrišková
Pšeničná múka - parameter ovplyvňujúci kvalitu pekárskych výrobkov
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Tímea Jancsóová
Autentifikácia a určenie pravosti vybraných potravinárskych výrobkov
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Tímea Jancsóová
Hodnotenie fermentovaných cereálnych nápojov
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Daniela Janigová
Význam kyseliny listovej a jej derivátov v ľudskom organizme
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Jana Jurgová
Sója a produkty zo sóje
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Kimličková
Suroviny liehovarníckeho priemyslu a ich charakterizácia
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Kimličková
Vedľajšie produkty získané pri spracovaní hrozna – inkorporácia do výrobkov na báze cereálií
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Lenka Konkoľová
Dopekané pečivo
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Helena Krescanková
Chemické zloženie medov na slovenskom trhu
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Veronika Kuchtová, PhD.
Možnosti zvýšenia obsahu celkovej potravinovej vlákniny v cereálnych produktoch
august 2019Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Kuchtová, PhD.
Vplyv prídavku vlákninových preparátov na celkovú kvalitu cereálnych produktov
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Kuchtová, PhD.
Využitie a aplikácia vybraných funkčných zložiek v potravinárskom priemysle a ich zdravotné účinky na ľudský organizmus
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Ing. Veronika Kuchtová, PhD.
Využitie a aplikácia vybraných funkčných zložiek v potravinárskom priemysle a ich zdravotné účinky na ľudský organizmus
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Tamara Kulcsárová
Autentifikácia medu
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Lancíková
Technológia výroby a hodnotenie vybraných nealkoholických nápojov
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Jarmila Lehkoživová, PhD.
Fyzikálno-chemické metódy v hodnotení kvality a autentifikácie potravinárskych produktov
jún 2010Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Lopatková
Využitie novo vyšľachtených odrôd pšenice pri výrobe cereálnych výrobkov
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Michal Magala, PhD.
Fermentácia cereálií pre špeciálne účely
september 2014Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Tatiana Mančušková, PhD.
Využitie vybraných analytických metód na hodnotenie potravinárskych výrobkov
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Katarína Masárová
Med - autentifikačné parametre vhodné na odhaľovanie falšovania
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Marcel Mati, PhD.
Využitie probiotických kultúr pri výrobe fermentovaných mäsových výrobkov.
august 2015Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Erika Mesterová
Výskyt, izolácia, metódy stanovenia, zdravotný účinok beta glukánu.
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Erika Mesterová
Zvýšenie obsahu vlákniny v cereálnych výrobkoch
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Martin Mochťak
Charakterizácia neznámych druhov ovocia a výroba nealkoholických nápojov
máj 2008Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Žofia Naňová
Suroviny pre nápojársky priemysel
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Karolína Oravcová
Sledovanie zmien vybraných analytických parametrov v mliečne fermentovaných zeleninových šťavách a v rajčiakových produktoch
máj 2007Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Ildikó Petrušová
Metódy autentifikácie potravinárskych výrobkov
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Radványiová
Koreniny, byliny, čaje
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Terézia Ragačová
Zdraviu prospešné zložky pohánky
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lenka Repková
Nové druhy fermentovaných nápojov na báze cereálií
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lenka Repková
Slovenské tradičné špeciality rastlinného pôvodu
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca je rozpracovanáDizPAutor: Ing. Jana Repová
Nové metódy v senzorickej analýze
september 2015Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kristína Sedláčková
Cereálne nápoje na báze mrlíka čilského
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
46.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kristína Sedláčková
Pseudocereálie a ich využitie ako funkčné bezlepkové suroviny
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: Ing. Milada Syčová
Zdravotná bezpečnosť balených potravín
september 2015Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Marcela Szabová
Tradičné potraviny, etnické potraviny a nové spôsoby konzervácie potravín
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Angéla Szamaránszká
Kvalita potravín a spôsoby autentifikácie potravinárskych výrobkov
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Angéla Szamaránszká
Využitie ITP pri analýze cereálnych produktov
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
51.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Anna Šestáková
Využitie sladidiel v potravinárskom priemysle
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Bibiána Šimalíková
Metódy senzorického hodnotenia potravinárskych výrobkov
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
53.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Ivana Šimonová, PhD.
Kvalita - výživová hodnota mliečne fermentovaných zeleninových štiav
september 2010Zobrazenie záverečnej práce
54.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Lukáš Škrlík
Analýza rajčiakových výrobkov z hľadiska ich kvality a autenticity
máj 2008Zobrazenie záverečnej práce
55.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Martina Tobiašová
Analýza rajčiakových výrobkov z hľadiska ich kvality a autenticity
máj 2008Zobrazenie záverečnej práce
56.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Melánia Urbliková
Využitie stévie cukrovej pri výrobe nealkoholických nápojov
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
57.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Alexandra Vašková
Slovenské tradičné potravinárske špeciality
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
58.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lujza Zaťková
Senzorické hodnotenie nápojov
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
59.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lujza Zaťková
Využite HPLC na stanovenie vybraných autentifikačných markerov
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná