14. 11. 2019  2:06 Irma
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
Identifikačné číslo: 3298
Univerzitný e-mail: jolana.karovicova [at] stuba.sk
 
Docentka CSc.,PhD. - Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Vybraná osoba v aktuálnom období vyučuje nasledujúce predmety.

KódPredmetPracoviskoObdobieÚloha
N425A0_4IAnalýza a spracovanie experimentálnych údajovFCHPTZS 2019/2020
N425L1_4ILaboratórne cvičenie z technológie cereáliíFCHPTZS 2019/2020
N425P0_4IPochutiny a nápojeFCHPTZS 2019/2020
N425P6_4BPotravinárska technológiaFCHPTZS 2019/2020
425P0_4BPotravinárske suroviny a technológieFCHPTZS 2019/2020
N425P5_4BPotravinárske technológieFCHPTZS 2019/2020
N425T1_4ITechnológia cereáliíFCHPTZS 2019/2020
N425T3_4ITechnológia mäsa a mäsových výrobkovFCHPTZS 2019/2020
N425T7_4ITechnológia sacharidovFCHPTZS 2019/2020
N425T8_4ITechnológia špeciálnych potravinárskych výrobFCHPTZS 2019/2020
425T3_4BTechnologický projekt IIFCHPTZS 2019/2020
N425T9_4ITeoretické základy konzervovania potravínFCHPTZS 2019/2020
N400T0_4DTrendy v potravinárskej technológiiFCHPT2019/2020 - doktorandské štúdiá
N425U0_4BÚvod do študijného programuFCHPTZS 2019/2020

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
Úloha:GarantGarantPrednášajúciPrednášajúciCvičiaciCvičiaciSkúšajúciSkúšajúciAdministratívaAdministratívaTútorTútor