27. 1. 2020  16:55 Bohuš
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
Identifikačné číslo: 3298
Univerzitný e-mail: jolana.karovicova [at] stuba.sk
 
Docentka CSc.,PhD. - Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Vybraná osoba je oficiálnym riešiteľom nasledujúcich projektov.

StavPor.Názov projektuGarantDruhOficiálne úlohyOdkedyDokedy
1 Akreditovaný kurz - Senzorické hodnotenie potravínJ. Karovičová-- Iný domáci --garant05.03.200909.03.2009
2 Akreditovaný kurz - Senzorické hodnotenie potravínJ. Karovičová-- Iný domáci --garant25.03.200931.03.2009
3 Monitorovanie a prevencia tvorby biogénnych amínov v súvislosti so zabezpečením kvality a zdravotnej bezpečnosti potravín.J. KarovičováVEGAgarant01.01.200631.12.2008
4 Probiotické baktérie a netradičné suroviny pri výrobe funkčných potravín za účelom zvýšenia ich výživovej a senzorickej hodnoty.J. KarovičováVEGAgarant01.01.200331.12.2005
5 Výskum a vývoj potravín s prospešným účinkom na zdravie spotrebiteľaJ. KarovičováVEGAgarant01.01.201631.12.2019
6 VYužitie probiotických baktérií pri výrobe mliečne fermentovaných zeleninových štiav.J. KarovičováŠtátny programgarant01.05.200331.12.2005

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam projektov exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.

Legenda:
Aktívne stavy:podanýriešenýschválený
Neaktívne stavy:neschválenýukončený neúspešneukončený úspešne