17. 11. 2019  14:17 Klaudia, štátny sviatok - Deň boja za slobodu a demokraciu
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
Identifikačné číslo: 3298
Univerzitný e-mail: jolana.karovicova [at] stuba.sk
 
Docentka CSc.,PhD. - Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieDruh výsledkuRokPodrobnosti
1.Aplikácia kapilárnej izotachoforézy pri analýze fermentovaných cereálnych nápojov
Hégliová, Diana -- Karovičová, Jolana
Aplikácia kapilárnej izotachoforézy pri analýze fermentovaných cereálnych nápojov. Diplomová práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
2.Cereálne nápoje na báze mrlíka čilského
Sedláčková, Kristína -- Karovičová, Jolana
Cereálne nápoje na báze mrlíka čilského. Diplomová práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
3.Gluten-free rice muffins enriched with teff flour
Minarovičová, Lucia -- Lauková, Michaela -- Karovičová, Jolana -- Kohajdová, Zlatica -- Kepičová, Veronika
Gluten-free rice muffins enriched with teff flour. Potravinárstvo, 13. s. 187--193.
články v časopisoch2019Podrobnosti
4.Možnosti zvýšenia obsahu celkovej potravinovej vlákniny v cereálnych produktoch
Kuchtová, Veronika -- Karovičová, Jolana
Možnosti zvýšenia obsahu celkovej potravinovej vlákniny v cereálnych produktoch. Dizertačná práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
5.Quality evaluation of sweet potato powder-enriched cereal products
Lauková, Michaela -- Minarovičová, Lucia -- Karovičová, Jolana -- Kohajdová, Zlatica
Quality evaluation of sweet potato powder-enriched cereal products. Food Science and Technology International, 25. s. 523--532.
články v časopisoch2019Podrobnosti
6.Sledovanie funkčných vlastností vybraných vedľajších produktov zo spracovania cereálií
Minarovičová, Lucia -- Kuchtová, Veronika -- Kohajdová, Zlatica -- Karovičová, Jolana -- Lauková, Michaela
Sledovanie funkčných vlastností vybraných vedľajších produktov zo spracovania cereálií. In STARUCH, L. -- SEKRETÁR, S. Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019, s. 159--165. ISBN 978-80-8208-010-3.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
7.Vplyv prídavku vlákninových preparátov na kvalitu sušienok
Lauková, Michaela -- Kohajdová, Zlatica -- Karovičová, Jolana -- Minarovičová, Lucia
Vplyv prídavku vlákninových preparátov na kvalitu sušienok. In STARUCH, L. -- SEKRETÁR, S. Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019, s. 134--141. ISBN 978-80-8208-010-3.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
8.Využitie metódy ITP na stanovenie kinetiky degradácie kyseliny fytovej v priebehu fermentácie ovsených nápojov
Karovičová, Jolana -- Kohajdová, Zlatica -- Lauková, Michaela -- Minarovičová, Lucia -- Repková, Lenka
Využitie metódy ITP na stanovenie kinetiky degradácie kyseliny fytovej v priebehu fermentácie ovsených nápojov. In STARUCH, L. -- SEKRETÁR, S. Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019, s. 101--105. ISBN 978-80-8208-010-3.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
9.Vývoj nových druhov probiotických nápojov na báze
Karovičová, Jolana -- Kohajdová, Zlatica -- Lauková, Michaela -- Minarovičová, Lucia -- Greifová, Mária -- Greif, Gabriel -- Hojerová, Jarmila -- Jancsóová, Tímea
Vývoj nových druhov probiotických nápojov na báze. In STARUCH, L. -- SEKRETÁR, S. Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019, s. 93--100. ISBN 978-80-8208-010-3.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
10.Wheat bran stabilization and its effect on cookies quality
Lauková, Michaela -- Karovičová, Jolana -- Minarovičová, Lucia -- Kohajdová, Zlatica
Wheat bran stabilization and its effect on cookies quality. Potravinárstvo, 13. s. 109--115.
články v časopisoch2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.