17. 11. 2019  12:09 Klaudia, štátny sviatok - Deň boja za slobodu a demokraciu
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Štefan Schmidt, PhD.
Identifikačné číslo: 3318
Univerzitný e-mail: stefan.schmidt [at] stuba.sk
 
Riaditeľ ústavu - Profesor CSc.,PhD. - Ústav potravinárstva a výživy (FCHPT)
Riaditeľ - Ústav potravinárstva a výživy (FCHPT)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na STU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. David Belás
Sušenie a praženie kávy
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Stanislav Bilka
Vplyv vonkajších faktorov akcelerujúcich oxidáciu jedlých tukov a olejov
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Stanislav Bilka
Vplyv vysoko teplotného ohrevu rastlinných olejov na degradáciu tokoferolov a formovanie polohových izomérov mastných kyselín
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Jarmila Burcinová
Potencionálne zdroje prírodných antioxidantov v potravinách
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Zuzana Burčová, PhD.
Oxidácia tokoferolov a vznik degradačných produktov tokoferolov v ohrievaných jedlých olejoch
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Zuzana Burčová, PhD.
Oxidácia tokoferolov a vznik tokoferol chinónov v olejoch vystavených fritovacím teplotám
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Alica Caletková
Využitie Rakytníka rešetliakového v potravinárstve a kozmetike
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Tatiana Citriaková
Vplyv repkových šrotov na oxidačnú stabilitu rastlinných olejov
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kristína Dermeková
Chemické zmeny v mikrovlnne ohrievanom olivovom a slnečnicovom oleji
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kristína Dermeková
Štúdium oxidačnej stability panenských olivových olejov
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Bc. Ľudmila Drangová
Obsah tokoferolov v komerčných rastlinných olejoch
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Ľudmila Drangová
Pigmenty v rastlinných olejoch a ich zmeny pri skladovaní
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Simona Goliašová
Výživovo a kozmeticky významné triacylglycerolové oleje
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jana Grancová
Antimikrobiálne vlastnosti oxidovaných olejov
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Ondrej Híreš
Vplyv mikrovlnného ohrevu na obsah tokoferolov v niektorých rastlinných olejoch
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: Ing. Jarmila Hlásniková
Ochrana potravín obalom
september 2014Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martina Chodúrová
Charakteristika a využitie menej známych triacylglycerolových olejov
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: Ing. Lukáš Janáč
Vplyv externých faktorov na oxidáciu lipidov
september 2010Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lujza Janikovičová
Charakteristika a využitie málo známych rastlinných olejov
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Lucia Kajúchová
Fosfolipidy - prírodné funkčné prísady a aktívne látky
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Juraj Kecskés, PhD.
Zdroje antioxidantov vo vedľajších produktoch poľnohospodárskych a potravinárskych výrob
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zuzana Keršňáková
Syntéza a analýza degradačných produktov tokoferolov
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Alexandra Kimáková
Vplyv prírodných antioxidantov na zdravie človeka
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Alexandra Kimáková
Vplyv prírodných antioxidantov na zdravie človeka
máj 2008Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Slavomíra Kohutová
Stabilizácia rastlinných olejov antioxidantami
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: doc. Ing. František Kreps, PhD.
Vplyv antioxidantov na stabilitu rastlinných olejov
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: doc. Ing. František Kreps, PhD.
Vplyv ohrevu rastlinných olejov na degradáciu tokoferolov a vznik tokoferylov mastných kyselín
august 2015Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: doc. Ing. František Kreps, PhD.
Vplyv procesov výroby rastlinných olejov na obsah tokoferolov
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Lehotová
Výroba margarínov a jej vplyv na degradáciu tokoferolov
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Sylvia Lesňáková
Antimikrobiálny účinok tokoferylchinónov vznikajúcich počas vyprážania
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Sylvia Lesňáková
Charakteristika a využitie málo známych rastlinných olejov
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Daniela Lukáčová
Antioxidačné a biologické vlastnosti vitamínu E
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Katarína Lukawetzová
Rastlinné oleje na masáže
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Lukawetzová
Vplyv slnečnicových šrotov na oxidačnú stabilitu rastlinných olejov
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Paulína Mojžišková
Antioxidačné a biologické vlastnosti vitamínu E
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Paulína Mojžišková
Vplyv vyprážania na vznik oxidačných produktov tokoferolov
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Mgr. Silvia Nehézová
Antioxidanty a voľné radikály
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dáša Olšová
Vplyv mikrovlnného ohrevu na oxidačnú stabilitu tekvicového a repkového oleja
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: Ing. Zuzana Sékelyová
Využitie prírodných antioxidantov pri stabilizácii potravín
september 2012Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lucia Szeifová
Oxidačná stabilita ľanového oleja a extraktu z pomazánok s prídavkom ľanového semena
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Michaela Šavelová
Potravinárske tukové gély
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Marcela Šubová
Bravčová masť pre jedlé a technické účely
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: Ing. Martina Toporková
Štúdium antioxidačnej ochrany rastlinných olejov a tukov
september 2012Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martina Toporková
Vlastnosti a stabilita drte z vlašských orechov a orechového oleja
máj 2007Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marta Uhliarová
Vplyv procesov výroby rastlinných olejov na ich oxidačnú stabilitu
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
46.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Lenka Vrbiková, PhD.
Oxidačná stabilita a predikcia trvanlivosti tukov a olejov
september 2014Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Silvia Zelnerová
Antioxidanty čokolády, kávy, čaju a vína
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Ján Zeman
Analytické metódy sledovania trvanlivosti jedlých tukov a olejov
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Mgr. Oybek Zufarov, PhD.
Vplyv rafinácie rastlinných olejov na ich kvalitu
február 2009Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná