11. 12. 2019  1:44 Hilda
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Štefan Schmidt, PhD.
Identifikačné číslo: 3318
Univerzitný e-mail: stefan.schmidt [at] stuba.sk
 
Riaditeľ ústavu - Profesor CSc.,PhD. - Ústav potravinárstva a výživy (FCHPT)
Riaditeľ - Ústav potravinárstva a výživy (FCHPT)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieDruh výsledkuRokPodrobnosti
1.Antineoplastická aktivita extraktov a látok kôry smreka obyčajného
Kreps, František -- Burčová, Zuzana -- Schmidt, Štefan -- Sekretár, Stanislav -- Strižincová, Petra -- Utekalová, Katarína
Antineoplastická aktivita extraktov a látok kôry smreka obyčajného. In 57. Mezinárodní konference o olejích a tucích, 15.-17.5.2019, Třebíč. Praha,: Česká společnost chemická, 2019, s. 94--98. ISBN 978-80-88307-02-0.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
2.Antioxidačné účinky extraktov z fytomasy v bravčovej masti
Sekretár, Stanislav -- Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Schmidt, Štefan
Antioxidačné účinky extraktov z fytomasy v bravčovej masti. In STARUCH, L. -- SEKRETÁR, S. Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019, s. 184--189. ISBN 978-80-8208-010-3.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
3.Antioxidant Activity and the Tocopherol and Phenol Contents of Grape Residues
Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Schmidt, Štefan -- Strižincová, Petra -- Jablonský, Michal -- Kyselka, Jan -- Ház, Aleš -- Šurina, Igor
Antioxidant Activity and the Tocopherol and Phenol Contents of Grape Residues. BioResources, 14. s. 4146--4156.
články v časopisoch2019Podrobnosti
4.Bioaktívne látky z odpadov potravinárskych výrob
Sekretár, Stanislav -- Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Schmidt, Štefan
Bioaktívne látky z odpadov potravinárskych výrob. In ChemZi : Zborník abstraktov, 71. zjazd chemikov, 9.-13.9.2019, Smokovec. 2019, s. 116--117.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
5.Degradácia tokoferolov a vznik oxidačných produktov tokoferolov v tepelne namáhaných rastlinných olejoch
Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Greifová, Mária -- Schmidt, Štefan -- Sekretár, Stanislav
Degradácia tokoferolov a vznik oxidačných produktov tokoferolov v tepelne namáhaných rastlinných olejoch. In ChemZi : Zborník abstraktov, 71. zjazd chemikov, 9.-13.9.2019, Smokovec. 2019, s. 118--119.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
6.Determination of the Thermal Oxidation Stability and the Kinetic Parameters of Commercial Extra Virgin Olive Oils from Different Varieties
Malvis, Ana -- Šimon, Peter -- Dubaj, Tibor -- Sládková, Alexandra -- Ház, Aleš -- Jablonský, Michal -- Sekretár, Stanislav -- Schmidt, Štefan -- Kreps, František -- Burčová, Zuzana -- Hodaifa, Gassan -- Šurina, Igor
Determination of the Thermal Oxidation Stability and the Kinetic Parameters of Commercial Extra Virgin Olive Oils from Different Varieties. Journal of Chemistry, 2019. s. 1--8.
články v časopisoch2019Podrobnosti
7.Estery tokoferolov s mastnými kyselinami
Kreps, František -- Burčová, Zuzana -- Schmidt, Štefan -- Sekretár, Stanislav
Estery tokoferolov s mastnými kyselinami. In ChemZi : Zborník abstraktov, 71. zjazd chemikov, 9.-13.9.2019, Smokovec. 2019, s. 119.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
8.Laboratórne cvičenie z analýzy tukov, olejov a ich sprievodných látok
Kreps, František -- Schmidt, Štefan
Laboratórne cvičenie z analýzy tukov, olejov a ich sprievodných látok. Bratislava : Spektrum STU, 2019. 183 s. ISBN 978-80-227-4906-0.
monografie, učebnice, skriptá, príručky, normy, patenty, výskumné správy, iné neperiodické publikácie2019Podrobnosti
9.Možnosti stabilizácie bravčovej masti vybranými extraktmi z fytomasy
Sekretár, Stanislav -- Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Schmidt, Štefan -- Staruch, Ladislav
Možnosti stabilizácie bravčovej masti vybranými extraktmi z fytomasy. Maso, 30. s. 42--44.
články v časopisoch2019Podrobnosti
10.Oxidácia tokoferolov a vznik degradačných produktov tokoferolov v ohrievaných jedlých olejoch
Burčová, Zuzana -- Schmidt, Štefan
Oxidácia tokoferolov a vznik degradačných produktov tokoferolov v ohrievaných jedlých olejoch. Dizertačná práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
11.Oxidačné produkty tokoferolov vznikajúce počas ohrevu rastlinných olejov
Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Schmidt, Štefan -- Sekretár, Stanislav -- Greifová, Mária
Oxidačné produkty tokoferolov vznikajúce počas ohrevu rastlinných olejov. In 57. Mezinárodní konference o olejích a tucích, 15.-17.5.2019, Třebíč. Praha,: Česká společnost chemická, 2019, s. 79--87. ISBN 978-80-88307-02-0.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
12.Palmový olej – áno alebo nie?
Schmidt, Štefan -- Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Sekretár, Stanislav
Palmový olej – áno alebo nie?. In ChemZi : Zborník abstraktov, 71. zjazd chemikov, 9.-13.9.2019, Smokovec. 2019, s. 119--120.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
13.Palmový olej a jeho frakcie vo vzťahu k ich výživovej hodnote
Schmidt, Štefan -- Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Sekretár, Stanislav
Palmový olej a jeho frakcie vo vzťahu k ich výživovej hodnote. In 57. Mezinárodní konference o olejích a tucích, 15.-17.5.2019, Třebíč. Praha,: Česká společnost chemická, 2019, s. 19--26. ISBN 978-80-88307-02-0.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
14.Povrchovo aktívne látky z odpadov potravinárskych výrob
Sekretár, Stanislav -- Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Schmidt, Štefan
Povrchovo aktívne látky z odpadov potravinárskych výrob. In 52. seminář o tenzidech a detergentech, 6.-8.11.2019, Kraskov, Česko. Pardubice,: Univerzita Pardubice, 2019, s. 15--20. ISBN 978-80-7560-257-2.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
15.Spruce Bark as a Source of Antioxidant Active Substances
Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Grivnová, Petra -- Strižincová, Petra -- Ház, Aleš -- Jablonský, Michal -- Šurina, Igor -- Schmidt, Štefan
Spruce Bark as a Source of Antioxidant Active Substances. BioResources, 14. s. 5980--5987.
články v časopisoch2019Podrobnosti
16.Využitie extraktov z rozmarínu a smrekovej kôry pri stabilizácii jedlých olejov
Sekretár, Stanislav -- Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Schmidt, Štefan
Využitie extraktov z rozmarínu a smrekovej kôry pri stabilizácii jedlých olejov. In STARUCH, L. -- SEKRETÁR, S. Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019, s. 190--196. ISBN 978-80-8208-010-3.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.