21. 11. 2019  17:33 Elvíra
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Stanislav Sekretár, PhD.
Identifikačné číslo: 3348
Univerzitný e-mail: stanislav.sekretar [at] stuba.sk
 
Docent CSc.,PhD. - Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)

Kontakty     Výučba     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na STU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Tereza Ábelová
Antioxidačné vlastnosti extraktu z listov pŕhľavy dvojdomej (Urtica dioica L.)
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Michaela Adamusová
Rastlinné saponíny. Ich výskyt, izolácia, identifikácia a použitie
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Kristína Altofová
Vitamín D a zdravie
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Jarmila Augustínová
Biopalivá na báze rastlinných olejov
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jarmila Augustínová
Izolácia a charakterizácia saponínov z prírodných materiálov
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Mária Balúnová
Antioxidačne a antimikrobiálne účinné zložky korenín
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Mária Balúnová
Povrchovo aktívne vlastnosti vybraných extraktov z fytomasy
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Aneta Bauerová
Karotenoidy. Výskyt, vlastnosti a potravinárske využitie
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Mária Beňová
Využite nutričného softvéru pri návrhu individuálneho stravovania
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Bc. Adrián Bohuš
Biotenzidy a ich použitie
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zuzana Burčová, PhD.
Vplyv faktorov prostredia na obsah mikronutrientov v potravinách
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Tatiana Cimermanová
Stanovenie oxidačnej stability tukov pri ich zohrievaní v obaloch
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Tatiana Cimermanová
Výhody a nevýhody mikrovlnného ohrevu potravín
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Karol Červenčík
Metódy izolácie antioxidantov z rozmarínu lekárskeho (Rosmarinus officinalis L.)
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Vanja Činčurak
Stravovanie pri alergii a intolerancii na zložky potravín
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Valentina Čipkar
Vitamíny rozpustné v tukoch a ich význam vo výžive
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Bc. Tomáš Ďatko
Frakcionácia extraktov z kôry stromov
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Barbora Delinčáková
Celiakia z výživového hľadiska
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Martin Dutko
Povrchovo aktívne a antioxidačné vlastnosti extraktu zo semien Moringy olejodárnej (Moringa oleifera L.)
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Denisa Eliášová
Antioxidačná aktivita extraktov z vybraných druhov fytomasy
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Denisa Eliášová
Prírodné zdroje potravinársky využiteľných polyfenolov
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Dominika Fulierová
Tenzidy v prostriedkoch bytovej chémie
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Miriama Gažová
Polyfenolické obsahové zložky kôry drevín
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Antónia Gurňáková
Zdravotné aspekty mikrovlnného ohrevu potravín
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: Ing. Jarmila Hlásniková
Ochrana potravín obalom
august 2013Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Tatiana Holkovičová
Bioaktívne látky z odpadov potravináskych výrob
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Vojtech Horváth
Izolácia a charakterizácia oleja zo semien Moringy olejodárnej (Moringa oleifera L.)
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kristína Hovančíková
Oxidačná stabilita repkového oleja v závislosti od spôsobu skladovania
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kristína Hovančíková
Trendy v balení potravín
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Alexandra Hradecká
Povrchovo aktívne vlastnosti vybraných prírodných látok
máj 2008Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Alena Hricindová
Metódy prípravy metylesterov repkového oleja
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Alena Hricindová
Štúdium synergického účinku pri antioxidačnej ochrane repkového oleja
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Iveta Izingová
Úloha mikronutrientov vo výžive človeka
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Diana Jarošová
Obsahové zložky a biologické vlastnosti Kalízie voňavej (Callisia fragrans, L.)
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Andrea Katušinová
Vplyv tokoferolu a chlorofylu na oxidačnú stabilitu repkového oleja
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Marianna Kerekesová
Chemické a biologické vlastnosti propolisu
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kitti Kitková
Tenzidová extrakcia antioxidantov
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Ivana Kolesárová
Akceleračné faktory oxidácie tukov
máj 2008Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Ivana Kolesárová
Ochranný účinok antioxidantov pri mikrovlnnom ohreve tukov
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca je nekompletnáDizPAutor: Ing. Ivana Kolesárová
Oxidácia tukov a možnosti jej inhibície
september 2014Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lenka Kollárová
Oxidačná stabilita lipidov v multifázových systémoch
máj 2007Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Miroslav Kožel
Biotenzidy a ich použitie.
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Vesna Kraljik
Vitamíny v rastlinných a živočíšnych zdrojoch a ich význam vo výžive
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Maroš Kratoň
Povrchová aktivita frakcií z vybraných rastlinných extraktov
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Denisa Krišová
Hodnotenie výživového stavu populácie programom Výživa
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
46.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Denisa Krišová
Využitie extraktov z fytomasy pri stabilizácii jedlých olejov
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dana Kromková
Antioxidačné formulácie na báze extraktov z prírodných materiálov
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Dana Kromková
Potraviny s protinádorovým účinkom
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Adriana Lanczová
Fytochemikálie z odpadov a vedľajších produktov potravinárskeho priemyslu
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Ivana Lašová
Zdraviu prospešné vlastnosti Kadidlovníka pílovitého (Boswellia serrata L.)
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
51.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Lenka Molnárová
Moringa olejodárna (Moringa oleifera L.) a možnosti jej využitia pri ochrane zdravia
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martina Nagyová
Stabilita rastlinných olejov pri ich skladovaní v špeciálnych obaloch
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
53.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Martina Nagyová
Tuky a oleje pre špeciálne použitie
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
54.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Lenka Nahliková
Mikroemulzie. Charakteristika, vlastnosti, využitie
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
55.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zuzana Nízka
Bisfenol A a jeho náhrady v potravinárskych obaloch
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
56.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Nina Nováková
Antimikrobiálne balenie potravín
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
57.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Leona Omaníková, PhD.
Esenciálne mastné kyseliny
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
58.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Anna Parigalová
Životospráva pri atopickej dermatitíde
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
59.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Jana Pavčeková
Toxíny v potravinách rastlinného pôvodu
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
60.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Michal Piatka
Aplikácia nanotechnológií v potravinárstve
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
61.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Vsevolod Piddenezhnyy
Vlastnosti a využitie oleja zo semien Papáje melónovej (Carica papaya L.)
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
62.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Jana Potisková
Akceleračné faktory oxidácie lipidov
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
63.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Katarína Pupáková
Oleochemické využitie jedlých tukov a olejov
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
64.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Ljudmila Rago
Novodobé materiály pre balenie potravín
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
65.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Alena Reisingerová
Chromatografická frakcionácia saponínov
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
66.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Alena Reisingerová
Ľanový olej - vlastnosti a potravinárske využitie
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
67.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Rusnáková
Vplyv teploty na povrchovo aktívne vlastnosti formulácií tenzidov
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
68.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Andrea Ružová
Aktívne a inteligentné balenie potravín
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
69.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Andrea Ružová
Ochranný účinok špeciálnych obalov pri skladovaní rastlinných olejov
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
70.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Sára Schulczová
Prírodné vonné a chuťové látky pre potravinárske produkty
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
71.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Mária Smatanová
Potravinová intolerancia a alergia na potraviny
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
72.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Nikola Smolárová
Nutričné benefity semien Láskavca (Amaranthus sp.)
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
73.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Ján Sojčiak
Biodegradovateľné materiály pre balenie potravín
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
74.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Petra Šmihuľová
Kontaminácia potravín cudzorodými látkami z obalov
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
75.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Terézia Štefanková
Vplyv klasického a mikrovlnného ohrevu na degradáciu nutrientov v potravinách
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
76.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDizPAutor: Ing. Lenka Tmáková, PhD.
Povrchovo aktívne vlastnosti extraktov z prírodných materiálov
august 2015Zobrazenie záverečnej práce
77.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lenka Tmáková, PhD.
Prírodné povrchovo aktívne látky
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
78.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lenka Tmáková, PhD.
Tenzidné systémy na báze extraktov z prírodných materiálov
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
79.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lucia Tokárová
Antioxidačný potenciál vybraných extraktov z fytomasy
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
80.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lucia Tokárová
Antokyaníny a ich zdraviu prospešné vlastnosti
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
81.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Mária Trpkošová
Konjugovaná kyselina linolová (CLA). Výskyt, vlastnosti a použitie
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
82.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Patrícia Vašková
Antioxidačné vlastnosti frakcií z vybraných rastlinných extraktov
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
83.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Patrícia Vašková
Skryté tuky v potravinách
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
84.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Rastislav Virgala
Inteligentné prvky v balení potravín
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
85.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Rastislav Virgala
Stabilizačný účinok tokoferolov pri skladovaní rastlinných olejov
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
86.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Natália Wagnerová
Zloženie, antioxidačná aktivita a biologické vlastnosti Pycnogenolu
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
87.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Zuzana Žáková
Myo-inozitol vo výžive a ochrane zdravia človeka
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
88.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Jana Ženčuchová
Vplyv teploty extrakcie na antioxidačné vlastnosti extraktu zo smrekovej kôry
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná