6. 12. 2019  13:51 Mikuláš
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Stanislav Sekretár, PhD.
Identifikačné číslo: 3348
Univerzitný e-mail: stanislav.sekretar [at] stuba.sk
 
Docent CSc.,PhD. - Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)

Kontakty     Výučba     Publikácie     Orgány     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieDruh výsledkuRokPodrobnosti
1.Additives and contaminants in foodstuffs 2019
Staruch, Ladislav -- Sekretár, Stanislav
Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019. ISBN 978-80-8208-010-3.
zborník2019Podrobnosti
2.Antineoplastická aktivita extraktov a látok kôry smreka obyčajného
Kreps, František -- Burčová, Zuzana -- Schmidt, Štefan -- Sekretár, Stanislav -- Strižincová, Petra -- Utekalová, Katarína
Antineoplastická aktivita extraktov a látok kôry smreka obyčajného. In 57. Mezinárodní konference o olejích a tucích, 15.-17.5.2019, Třebíč. Praha,: Česká společnost chemická, 2019, s. 94--98. ISBN 978-80-88307-02-0.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
3.Antioxidačná aktivita extraktov z vybraných druhov fytomasy
Eliášová, Denisa -- Sekretár, Stanislav
Antioxidačná aktivita extraktov z vybraných druhov fytomasy. Diplomová práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
4.Antioxidačné účinky extraktov z fytomasy v bravčovej masti
Sekretár, Stanislav -- Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Schmidt, Štefan
Antioxidačné účinky extraktov z fytomasy v bravčovej masti. In STARUCH, L. -- SEKRETÁR, S. Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019, s. 184--189. ISBN 978-80-8208-010-3.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
5.Bioaktívne látky z odpadov potravinárskych výrob
Sekretár, Stanislav -- Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Schmidt, Štefan
Bioaktívne látky z odpadov potravinárskych výrob. In ChemZi : Zborník abstraktov, 71. zjazd chemikov, 9.-13.9.2019, Smokovec. 2019, s. 116--117.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
6.Bioaktívne látky z odpadov potravináskych výrob
Holkovičová, Tatiana -- Sekretár, Stanislav
Bioaktívne látky z odpadov potravináskych výrob. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
7.Degradácia tokoferolov a vznik oxidačných produktov tokoferolov v tepelne namáhaných rastlinných olejoch
Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Greifová, Mária -- Schmidt, Štefan -- Sekretár, Stanislav
Degradácia tokoferolov a vznik oxidačných produktov tokoferolov v tepelne namáhaných rastlinných olejoch. In ChemZi : Zborník abstraktov, 71. zjazd chemikov, 9.-13.9.2019, Smokovec. 2019, s. 118--119.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
8.Determination of the Thermal Oxidation Stability and the Kinetic Parameters of Commercial Extra Virgin Olive Oils from Different Varieties
Malvis, Ana -- Šimon, Peter -- Dubaj, Tibor -- Sládková, Alexandra -- Ház, Aleš -- Jablonský, Michal -- Sekretár, Stanislav -- Schmidt, Štefan -- Kreps, František -- Burčová, Zuzana -- Hodaifa, Gassan -- Šurina, Igor
Determination of the Thermal Oxidation Stability and the Kinetic Parameters of Commercial Extra Virgin Olive Oils from Different Varieties. Journal of Chemistry, 2019. s. 1--8.
články v časopisoch2019Podrobnosti
9.Estery tokoferolov s mastnými kyselinami
Kreps, František -- Burčová, Zuzana -- Schmidt, Štefan -- Sekretár, Stanislav
Estery tokoferolov s mastnými kyselinami. In ChemZi : Zborník abstraktov, 71. zjazd chemikov, 9.-13.9.2019, Smokovec. 2019, s. 119.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
10.Chemické a biologické vlastnosti propolisu
Kerekesová, Marianna -- Sekretár, Stanislav
Chemické a biologické vlastnosti propolisu. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
11.Možnosti stabilizácie bravčovej masti vybranými extraktmi z fytomasy
Sekretár, Stanislav -- Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Schmidt, Štefan -- Staruch, Ladislav
Možnosti stabilizácie bravčovej masti vybranými extraktmi z fytomasy. Maso, 30. s. 42--44.
články v časopisoch2019Podrobnosti
12.Novodobé materiály pre balenie potravín
Rago, Ljudmila -- Sekretár, Stanislav
Novodobé materiály pre balenie potravín. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
13.Nutričné benefity semien Láskavca (Amaranthus sp.)
Smolárová, Nikola -- Sekretár, Stanislav
Nutričné benefity semien Láskavca (Amaranthus sp.). Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
14.Oxidačné produkty tokoferolov vznikajúce počas ohrevu rastlinných olejov
Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Schmidt, Štefan -- Sekretár, Stanislav -- Greifová, Mária
Oxidačné produkty tokoferolov vznikajúce počas ohrevu rastlinných olejov. In 57. Mezinárodní konference o olejích a tucích, 15.-17.5.2019, Třebíč. Praha,: Česká společnost chemická, 2019, s. 79--87. ISBN 978-80-88307-02-0.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
15.Palmový olej – áno alebo nie?
Schmidt, Štefan -- Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Sekretár, Stanislav
Palmový olej – áno alebo nie?. In ChemZi : Zborník abstraktov, 71. zjazd chemikov, 9.-13.9.2019, Smokovec. 2019, s. 119--120.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
16.Palmový olej a jeho frakcie vo vzťahu k ich výživovej hodnote
Schmidt, Štefan -- Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Sekretár, Stanislav
Palmový olej a jeho frakcie vo vzťahu k ich výživovej hodnote. In 57. Mezinárodní konference o olejích a tucích, 15.-17.5.2019, Třebíč. Praha,: Česká společnost chemická, 2019, s. 19--26. ISBN 978-80-88307-02-0.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
17.Povrchovo aktívne a antioxidačné vlastnosti extraktu zo semien Moringy olejodárnej (Moringa oleifera L.)
Dutko, Martin -- Sekretár, Stanislav
Povrchovo aktívne a antioxidačné vlastnosti extraktu zo semien Moringy olejodárnej (Moringa oleifera L.). Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
18.Povrchovo aktívne látky z odpadov potravinárskych výrob
Sekretár, Stanislav -- Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Schmidt, Štefan
Povrchovo aktívne látky z odpadov potravinárskych výrob. In 52. seminář o tenzidech a detergentech, 6.-8.11.2019, Kraskov, Česko. Pardubice,: Univerzita Pardubice, 2019, s. 15--20. ISBN 978-80-7560-257-2.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
19.Vitamíny rozpustné v tukoch a ich význam vo výžive
Čipkar, Valentina -- Sekretár, Stanislav
Vitamíny rozpustné v tukoch a ich význam vo výžive. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
20.Vlastnosti a využitie oleja zo semien Papáje melónovej (Carica papaya L.)
Piddenezhnyy, Vsevolod -- Sekretár, Stanislav
Vlastnosti a využitie oleja zo semien Papáje melónovej (Carica papaya L.). Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
21.Využitie extraktov z rozmarínu a smrekovej kôry pri stabilizácii jedlých olejov
Sekretár, Stanislav -- Burčová, Zuzana -- Kreps, František -- Schmidt, Štefan
Využitie extraktov z rozmarínu a smrekovej kôry pri stabilizácii jedlých olejov. In STARUCH, L. -- SEKRETÁR, S. Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019, s. 190--196. ISBN 978-80-8208-010-3.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
22.Zdraviu prospešné vlastnosti Kadidlovníka pílovitého (Boswellia serrata L.)
Lašová, Ivana -- Sekretár, Stanislav
Zdraviu prospešné vlastnosti Kadidlovníka pílovitého (Boswellia serrata L.). Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.