Sep 21, 2020   12:13 p.m. Matúš
Academic information system

Persons at STU


This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

prof. Ing. Ľubomír Valík, PhD.
Identification number: 3382
University e-mail: lubomir.valik [at] stuba.sk
 
Riaditeľ ústavu - Profesor CSc.,PhD. - Institute of Food Science and Nutrition (FCFT)

          Publications
     
Bodies     
     

Year:
Order by:

The selected person is an author of the following publications.

Ord.
Publications
Type of result
Year
Details
1.
Analysis of the combination of temperature and osmotic stress on the growth of food-relevant microscopic fungus Geotrichum candidum
Koňuchová, Martina -- Valík, Ľubomír
Analýza spoločného vplyvu teploty a osmotického stresu na rast potravinársky relevantnej mikroskopickej huby Geotrichum candidum. In VACEK, L. Tomáškovy dny 2020. Brno,: Masarykova univerzita, 2020, p. 41. ISBN 978-80-210-9611-0.
contributions in anthologies, chapters in monographs/textbooks, abstracts
2020
Details
2.
Co-Cultivation Growth of Escherichia coli and Staphylococcus aureus as Two Common Dairy Contaminants
Medveďová, Alžbeta -- Györiová, Romana -- Lehotová, Veronika -- Valík, Ľubomír
Co-Cultivation Growth of Escherichia coli and Staphylococcus aureus as Two Common Dairy Contaminants. Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, 70. p. 151--157.
articles in magazines
2020
Details
3.
Heat-resistance of vegetative bacteria isolated from artisan Slovakian cheeses: application of mathematical models
Bírošová, Lucia -- Urgelová, Karla -- Medveďová, Alžbeta -- Valík, Ľubomír
Termorezistencia vegetatívnych baktérií izolovaných zo slovenských remeselne vyrábaných syrov: aplikácia matematických modelov. In Bezpečnosť a kontrola potravín: zborník prác z XVII. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020. 1st ed. Nitra,: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre, 2020, p. 144--147. ISBN 978-80-552-2168-7.
contributions in anthologies, chapters in monographs/textbooks, abstracts
2020
Details
4.
Characterization of microbiota and aromatic profiles of Slovak wines
Koniar, Michal -- Valík, Ľubomír
Charakterizácia mikrobioty a aromatických profilov slovenských vín. Diploma thesis. 2020.
final thesis
2020
Details
5.
Quality assurance of microbiological analyzes in accredited laboratory
Loučková, Daniela -- Valík, Ľubomír
Zabezpečenie kvality mikrobiologických analýz akreditovaného laboratória. Diploma thesis. 2020.
final thesis
2020
Details
6.
Sorpčná izoterma borovicových orechov (Pinus gerardiana)
Nayab, Ahmad Khalid -- Valík, Ľubomír
Moisture sorption isotherm of pine nuts (Pinus gerardiana). In Interaktívna konferencia mladých vedcov 2020. Banská Bystrica: Občianske združenie Preveda, 2020, p. 1. ISBN 978-80-972360-6-9.
contributions in anthologies, chapters in monographs/textbooks, abstracts
2020
Details

Use the following button to export the list of publications to a format suitable for Excel.