Sep 28, 2020   1:22 p.m. Václav
Academic information system

Persons at STU


This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

Ing. Lucia Minarovičová, PhD.
Identification number: 38284
 
Odborná asistentka CSc.,PhD. - Department of Food Technology (IFSN FCFT)
Department chief official - Department of Food Technology (IFSN FCFT)

Contacts     
     
Lesson
     
Publications
          

Year:
Order by:

The selected person is an author of the following publications.

Ord.Publications
Type of result
Year
Details
1.
Cereal products enriched with wild garlic powder
Szokola, Flóra -- Minarovičová, Lucia
Cereálne výrobky obohatené medvedím cesnakom. Diploma thesis. 2020.
final thesis
2020
Details
2.
Effect of thermal stabilization on physico-chemical parameters and functional properties of wheat bran
Lauková, Michaela -- Karovičová, Jolana -- Minarovičová, Lucia -- Kohajdová, Zlatica
Effect of thermal stabilization on physico-chemical parameters and functional properties of wheat bran. Potravinárstvo, 14. p. 170--177.
articles in magazines
2020
Details
3.
Evaluation of qualitative parameters of selected types of honey
Haladejová, Petronela -- Minarovičová, Lucia
Sledovanie kvalitatívnych parametrov vybraných druhov medu. Diploma thesis. 2020.
final thesis
2020
Details
4.
Pasta noodles enriched with sweet potato starch: Impact on quality parameters and resistant starch content
Kolarič, Lukáš -- Minarovičová, Lucia -- Lauková, Michaela -- Karovičová, Jolana -- Kohajdová, Zlatica
Pasta noodles enriched with sweet potato starch: Impact on quality parameters and resistant starch content. Journal of Texture Studies, 51. p. 464--474.
articles in magazines
2020Details
5.
Prírodné vedy pre farmaceutické a medicínske aplikácie
Ondrejkovičová, Iveta -- Berkeš, Dušan -- Bímová, Paula -- Cagardová, Denisa -- Hájovská, Pavla -- Ház, Aleš -- Hrouzková, Svetlana -- Izakovič, Mario -- Jančovičová, Viera -- Janek, Marián -- Klein, Erik -- Lukeš, Vladimír -- Mackuľak, Tomáš -- Machková, Martina -- Minarovičová, Lucia -- Butor Škulcová, Andrea -- Šmogrovičová, Daniela -- Vizárová, Katarína
Prírodné vedy pre farmaceutické a medicínske aplikácie. Bratislava,: FCHPT STU, 2020. 185 p. ISBN 978-80-8208-043-1.
monographs, textbooks, manuals, norms, patents, research reports, other non-periodical publications
2020Details
6.
Sucrose substitutes in the cereal products making
Žuffa, Dávid -- Minarovičová, Lucia
Náhrady sacharózy pri výrobe cereálnych výrobkov. Diploma thesis. 2020.
final thesis2020Details
7.
Sweeteners with prebiotic effect
Kántorová, Petra -- Minarovičová, Lucia
Sladidlá s prebiotickým účinkom. Bachelor thesis. 2020.
final thesis2020
Details
8.
Use of selected hydrocolloids types in confectionery production
Juricová, Barbora -- Minarovičová, Lucia
Využitie vybraných druhov hydrokoloidov pri výrobe cukroviniek. Diploma thesis. 2020.
final thesis
2020
Details
9.Utilisation of quinoa for development of fermented beverages
Karovičová, Jolana -- Kohajdová, Zlatica -- Minarovičová, Lucia -- Lauková, Michaela -- Greifová, Mária -- Greif, Gabriel -- Hojerová, Jarmila
Utilisation of quinoa for development of fermented beverages. Potravinárstvo, 14. p. 465--472.
articles in magazines2020
Details
10.
Verification of the formula for calculating the theoretical amount of molasses in relation to the actual value for the 2019/2020 campaign at the Sereď sugar factory
Kubánková, Michaela -- Minarovičová, Lucia
Overenie vzorca výpočtu teoretického množstva melasy vzhľadom na skutočnú hodnotu pre kampaň 2019/2020 v cukrovare Sereď. Diploma thesis. 2020.
final thesis
2020Details

Use the following button to export the list of publications to a format suitable for Excel.