11. 7. 2020  3:20 Milota
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Lucia Minarovičová, PhD.
Identifikačné číslo: 38284
Univerzitný e-mail: lucia.minarovicova [at] stuba.sk
 
Odborná asistentka CSc.,PhD. - Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
Tajomníčka na katedre - Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)

Kontakty
     
Absolvent
     
     
Publikácie
     Vedené práce
     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.
Publikácie
Druh výsledkuRok
Podrobnosti
1.
Cereálne výrobky obohatené medvedím cesnakom
Szokola, Flóra -- Minarovičová, Lucia
Cereálne výrobky obohatené medvedím cesnakom. Diplomová práca. 2020.
záverečná práca
2020
Podrobnosti
2.
Effect of thermal stabilization on physico-chemical parameters and functional properties of wheat bran
Lauková, Michaela -- Karovičová, Jolana -- Minarovičová, Lucia -- Kohajdová, Zlatica
Effect of thermal stabilization on physico-chemical parameters and functional properties of wheat bran. Potravinárstvo, 14. s. 170--177.
články v časopisoch
2020
Podrobnosti
3.Náhrady sacharózy pri výrobe cereálnych výrobkov
Žuffa, Dávid -- Minarovičová, Lucia
Náhrady sacharózy pri výrobe cereálnych výrobkov. Diplomová práca. 2020.
záverečná práca
2020Podrobnosti
4.Overenie vzorca výpočtu teoretického množstva melasy vzhľadom na skutočnú hodnotu pre kampaň 2019/2020 v cukrovare Sereď
Kubánková, Michaela -- Minarovičová, Lucia
Overenie vzorca výpočtu teoretického množstva melasy vzhľadom na skutočnú hodnotu pre kampaň 2019/2020 v cukrovare Sereď. Diplomová práca. 2020.
záverečná práca
2020
Podrobnosti
5.
Pasta noodles enriched with sweet potato starch: Impact on quality parameters and resistant starch content
Kolarič, Lukáš -- Minarovičová, Lucia -- Lauková, Michaela -- Karovičová, Jolana -- Kohajdová, Zlatica
Pasta noodles enriched with sweet potato starch: Impact on quality parameters and resistant starch content. Journal of Texture Studies, 51. s. 464--474.
články v časopisoch
2020Podrobnosti
6.
Sledovanie kvalitatívnych parametrov vybraných druhov medu
Haladejová, Petronela -- Minarovičová, Lucia
Sledovanie kvalitatívnych parametrov vybraných druhov medu. Diplomová práca. 2020.
záverečná práca
2020
Podrobnosti
7.
Využitie vybraných druhov hydrokoloidov pri výrobe cukroviniek
Juricová, Barbora -- Minarovičová, Lucia
Využitie vybraných druhov hydrokoloidov pri výrobe cukroviniek. Diplomová práca. 2020.
záverečná práca2020
Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.