21. 11. 2019  6:12 Elvíra
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Nadežda Andrejčíková, PhD.
Identifikačné číslo: 38835
Univerzitný e-mail: nadezda.andrejcikova [at] stuba.sk
 
Odborná asistentka CSc.,PhD. - Ústav informatiky, informačných systémov a softvérového inžinierstva (FIIT)
 
Externá spolupracovníčka - Fakulta informatiky a informačných technológií (STU)

Kontakty     Výučba     Publikácie     Vedené práce     Konferencie     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na STU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Jozef Arpáš
Obohacovanie bibliografických záznamov
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jozef Arpáš
Odhaľovanie skrytých vzťahov v bibliografických záznamoch z oblasti vedy a výskumu
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Peter Bako
Efektívne združenie a prístup k dátam pamäťových inštitúcií
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca je rozpracovanáDPAutor: Bc. Jozef Balún
Automatizované spracovanie a klasifikácia neštruktúrovaných dokumentov na základe významu
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. František Bekeš
Katalóg knižnice v prostredí webu pre deti
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Miroslav Beno
Podpora správneho zapisovania bibliografických odkazov
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Marek Bernád
Gamifikácia v knižniciach
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Michal Biroš
Pamiatky na mapách
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Tomáš Blaho
Nástroje web2.0 a ich možnosti využitia v knižniciach
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Zuzana Cukerová
Kultúrne dedičstvo v dátach
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Dušan Cymorek
Mobilné zariadenia a RFID technológia v knižnici
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marek Černák
Deduplikácia bibliografických dát, vrátane záznamov autorít
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Martin Dieška
Spotreba energie v domácnostiach
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Daniel Drahoň
RDF úložisko pre aplikovanie konceptuálnych modelov v objektovej databáze
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martin Franta
Spracovanie neanotovaných dokumentov s využitím sémantiky z existujúcich metadát
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Michal Galbavý
Grafická reprezentácia vzťahov medzi záznamami
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Karolína Giertlová
Vyhľadávanie a získavanie dát z pamäťových inštitúcií
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jozef Grexa
Sémantická interoperabilita pamäťových a fondových inštitúcií
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Tomáš Gunčaga
Digitálna knižnica
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martin Habdák
Sémantické vyhľadávanie v obsahu kultúrnych inštitúcií
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Peter Hamar
Správa citácií
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Šimon Harvan
Gamifikácia v knižniciach
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Eva Hnilicová
Jednoznačná identifikácia entít
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Eva Hnilicová
Reportovacie nástroje
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Tomáš Hnojčík
Identifikácia viacznačnosti entít pomocou ontológií
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Matej Chomo
Mobilné zariadenia a RFID technológia v knižnici
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Matej Chomo
Rozpoznávanie a prepis písma starých tlačí
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Tomáš Chovaňák
Reportovacie nástroje
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Peter Javorka
Digitálny repozitár - dlhodobá ochrana
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Juraj Kochjar
Analýza a sprístupňovanie veľkých dát
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Branislav Kontúr
Ontológie a kultúrne dedičstvo
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Tomáš Koreň
Vyhľadávanie s významom
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Michal Krempaský
Detekcia anomálií na základe kombinácie viacerých metód
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Stanislav Kubica
Obohacovanie dát z oblasti vedy s využitím veľkých dát
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Tomáš Kunka
Pamiatky na mapách
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Tomáš Lekeň
Digitálna knižnica
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Tomáš Liščák
Viacvýznamovosť v sémantickom vyhľadávaní
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Marek Lóderer
Obohacovanie bibliografických záznamov
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marek Lóderer
Vyhľadávanie skrytých vzťahov v digitálnych knižniciach
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Martin Lošák
Sprístupňovanie skrytých vzťahov v energetických dátach
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Martin Lošák
Webový katalóg knižnice pre deti
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Martin Macej
Knižnice v mobile
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Michal Macko
Ontologický rámec CIDOC-CRM a jeho využitie pri sprístupňovaní kultúrneho dedičstva.
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Metod Majchrák
Objavovanie znalostí v digitálnych knižniciach s využitím konceptuálneho modelu CERIF
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca je nekompletnáDPAutor: Bc. Petra Majzúnová
Využitie grafových štruktúr pre efektívne zobrazenie dát kultúrneho dedičstva
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
46.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Branislav Makan
Vplyv externého prostredia na spotrebu energie
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Viera Maronová
Analýza dát v prostredí knižníc
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca je rozpracovanáBPAutor: Adam Mészáros
Vyhľadávanie a získavanie dát z pamäťových inštitúcií
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Matej Mihalik
Publikovanie bibliografických dát v prostredí sémantického webu
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Miroslav Mikluš
Ontologický rámec CIDOC-CRM a jeho využitie v prostredí SNG
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
51.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Ľuboš Nemec
Spotreba energie v domácnostiach
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Peter Páleník
Kvalita veľkých dát v doméne energetiky
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
53.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. et Ing. Jozef Pažin
Kvalifikačné práce v elektronickej podobe - zber a sprístupňovanie údajov v prostredí vysokých škôl
máj 2008Zobrazenie záverečnej práce
54.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Andrej Pisarčík
Publikovanie bibliografických dát v prostredí sémantického webu
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
55.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marek Pizner
Detekcia komunít na základe správania používateľov v systéme
apríl 2019Zobrazenie záverečnej práce
56.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Marek Polák
Perspektívy fulltextového vyhľadávania integrovaného do informačných systémov pamäťových inštitúcií
máj 2008Zobrazenie záverečnej práce
57.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lukáš Račko
Mobilné zariadenia a ich využitie pri navigácii používateľa v knižnici
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
58.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Igor Šimko
Mobilné zariadenia a ich využitie pri navigácii používateľa v knižnici
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
59.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Michal Štekláč
Cielený zber a spracovanie údajov z webu na základe objektov záujmu definovaných v súboroch autorít a tezauroch knižnice
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
60.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Matej Štetiar
RFID v knižnici
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
61.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Jaroslav Tešlár
Možnosti interaktívneho prepojenia informácií vo faktografických informačných systémoch s kartografickým rozhraním
jún 2007Zobrazenie záverečnej práce
62.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jaroslav Tešlár
Prepojenie geografických informačných systémov s informačnými systémami pamäťových a fondových inštitúcií
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
63.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jakub Trizna
Deduplikácia entít pri automatickej indexácii neštruktúrovaného textu
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
64.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Marek Tuška
Aplikovanie konceptuálneho modelu FRBRoo pri prepájaní knižničných systémov
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
65.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Andrej Valko
Digitálna kronika
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
66.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Jozef Varga
Knižnice v mobile
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
67.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Martin Vaško
Budovanie databázy konferencií
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
68.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Igor Vereš
Vplyv externého prostredia na spotrebu energie
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
69.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Jozef Zeman
Možnosti interaktívneho prepojenia informácií vo faktografických informačných systémoch s kartografickým rozhraním
jún 2007Zobrazenie záverečnej práce
70.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Jaroslav Zigo
Získavanie a deduplikácia bibliografických dát
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná