27. 1. 2020  17:56 Bohuš
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Eva Hybenová, PhD.
Identifikačné číslo: 3897
Univerzitný e-mail: eva.hybenova [at] stuba.sk
 
Odborná asistentka CSc.,PhD. - Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín (ÚPV FCHPT)

Kontakty     Výučba     Projekty     Publikácie     Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na STU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Patrícia Bartová
Využiteľnosť vápnika z rôznych zdrojov požívatín
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Anežka Berciková
Výživa a kolorektálny karcinóm
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Jana Bérešová
Zmeny v obsahu organických kyselín a vitamínu C v kyslej kapuste počas skladovania
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Anna Bizubová
Výživa a kardiovaskulárne ochorenia
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Adrián Bohuš
Výživa športovcov
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Eva Brejčáková
Prírodné toxické látky v potravinách
máj 2008Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Jana Budayová
Analýza smoothies zo zdravotného hľadiska
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Tatiana Citriaková
Probiotiká v materskom mlieku a náhradnej dojčenskej výžive
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Beáta Cukrovaná
Vplyv výživy na srdcovocievne ochorenia
máj 2008Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Katarína Červienková
Dietárna vláknina v prevencii chronických ochorení
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Lenka Dančíková
Počiatočná a následná výživa dojčiat
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Adriana Gajdošíková
Brusnica čučoriedková (Vaccinium myrtillus L.)
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Ján Gyüre
Brusnice ako zdroj biologicky aktívnych zlúčenín
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Ján Gyüre
Kreatín a jeho význam vo výžive
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lenka Hlavatá, PhD.
Vplyv výživy na srdcovocievne ochorenia
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Natália Juríková
Štartovacie kultúry v pekárskom priemysle
máj 2008Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Eva Kancírová
Antioxidanty vo víne
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Beáta Kerekesová
Karnitín a jeho význam vo výžive
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Khandlová
Výživová situácia vo svete a na Slovensku
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Ján Kivader
Štartovacie kultúry v pekárskom priemysle
máj 2008Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Andrea Klincková
Štúdium antimikrobiálnych účinkov brusníc na vybrané druhy mikroorganizmov
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Svetlana Kokošová
Antikarcinogénne zložky potravín
máj 2008Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Karolína Kovácsová
Výživa tehotných a dojčiacich žien
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Alžbeta Kvasnová
Srdcovník obyčajný (Leonurus cardiaca L.)
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Nikoleta Lukáčová, PhD.
Vplyv výživy na onkologické ochorenia
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Gabriela Luknárová
Čučoriedky ako zdroj zdraviu prospešných zlúčenín
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Gabriela Luknárová
Kofeín a jeho účinky na zdravie
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Fanni Markolt Kužilek
Exogénne a endogénne kanabinoidy
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Dorota Matiašková
Pediococcus acidilactici ako protektívna kultúra pri výrobe mäsových výrobkov
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Dorota Matiašková
Probiotiká a materské mlieko
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Juraj Mendel
Rast a metabolizmus Lactobacillus rhamnosus GG vo vybraných druhoch cereálií, pseudocereálií a strukovín
máj 2011Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Juraj Mendel
Štartovacie kultúry v pekárskom priemysle
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Réka Morvaiová
Karnozín a jeho význam vo výžive
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Ľubomíra Nováková
Vplyv vybraných požívatín na onkologické ochorenia
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Angela Petrovičová
Orechy ako zdroj esenciálnych mastných kyselín
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Monika Petruláková, PhD.
Kyslomliečne baktérie ako štartovacie kultúry pre cereálne fermentácie
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lucia Sakalášová
Skorocel kopijovitý (Plantago lanceolata L.)
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Jana Savková
Probiotiká a materské mlieko
máj 2008Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Laura Siváková
Psyllium - zdroj rozpustnej vlákniny
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Monika Slováková
Antimikrobiálne vlastnosti brusníc
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Monika Slováková
Brusnice - organické kyseliny, polyfenoly a antioxidačné vlastnosti
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Andrea Sochuliaková
Výskum a príprava kvasov na výrobu produktov určených pre celiatikov
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Lenka Šabíková
Metabolická analýza organizmu
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Matúš Šátek
Inhibícia listérií kyslomliečnymi baktériami izolovanými z mäsových výrobkov
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Matúš Šátek
Protektívne a antimikrobiálne vlastnosti pediokokov
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
46.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Enikő Šillingová
Mikroflóra kyslej kapusty a jej zmeny počas skladovania
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Ján Šnelcer
Mediteránska strava a jej vplyv na civilizačné ochorenia
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. et Ing. Júlia Štofirová
Celiakia a bezlepkové potraviny
máj 2010Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. et Ing. Júlia Štofirová
Izolácia, identifikácia a štúdium probiotických vlastností baktérií mliečneho kysnutia
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Petra Vanková, PhD.
Izolácia, identifikácia a vlastnosti laktobacilov a ich využitie v pekárskych štartovacích kultúrach
máj 2008Zobrazenie záverečnej práce
51.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Ivana Vítková
Biologické účinky chia semien
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
52.Záverečná práca je nekompletnáBPAutor: Róbert Zapletal
Štartovacie kultúry v pekárskom priemysle
máj 2009Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná