27. 10. 2020  15:37 Sabína, pamätný deň - Deň černovskej tragédie
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

doc. Ing. Petra Olejníková, PhD.
Identifikačné číslo: 3976
Univerzitný e-mail: petra.olejnikova [at] stuba.sk
 
Docentka CSc.,PhD. - Ústav biochémie a mikrobiológie (FCHPT)

     Absolvent
     
Výučba
     
Projekty
     
Publikácie     
     
     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

HERCHLOVÁ, K. -- OLEJNÍKOVÁ, P. Staphylococcus aureus kontaminant potravín. Bakalárska práca. 2020.

Originálny názov:
Staphylococcus aureus kontaminant potravín
Anglický názov: Staphyloccocus aureus, the food contaminat
Český názov:
Autor:
Bc. Karin Herchlová
doc. Ing. Petra Olejníková, PhD.
Pracovisko:
Ústav biochémie a mikrobiológie
Druh publikácie: záverečná práca
Vysoká škola: -
Typ práce:
Bakalárska práca
Miesto vydania:
Rok vydania:
2020
Počet strán:
Pôvodný jazyk:
slovenčina
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v českom jazyku:
Kľúčové slová:
slovenčina: antibiotics, Staphylococcus aureus, staphylococcal food poisoning, stafylokoková enterotoxikóza, ATB, enterotoxins, enterotoxíny
Rok uplatnenia:
2020
Rok odoslania:
 
Záznam vložil:
Bc. Karin Herchlová
Posledná zmena:
18.07.2020 22:23 (Import dát z knižnice)