6. 7. 2020  13:57 Patrik, Patrícia
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Ladislav Staruch, PhD.
Identifikačné číslo: 4142
Univerzitný e-mail: ladislav.staruch [at] stuba.sk
 
Odborný asistent CSc.,PhD. - Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)

Kontakty     Výučba          Publikácie     
     
Vedené práce
     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na STU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.
Stav
TypZáverečná prácaPodrobnosti
1.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Erika Baranovičová
Korelácia spotreby mäsa a mäsových výrobkov a jej vplyv na vznik rakovinového ochorenia
máj 2018
Zobrazenie záverečnej práce
2.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Bc. Erika Baranovičová
Sledovanie nutričných parametrov anatomických celkov Mangalice Plavej
jún 2020
Zobrazenie záverečnej práce
3.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Matej Beňo
Chov Sumčeka afrického s využitím potenciálu banských vôd
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Matej Beňo
Využitie Sumčeka afrického pri výrobe mäsových výrobkov z hľadiska zdravej výživy
máj 2018
Zobrazenie záverečnej práce
5.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Miroslava Bobková
Analýza kvalitatívnych ukazovateľov v MV - stanovenie tukov
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
6.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Andrea Borchová
Analýza nutrične významných parametrov v šaláte - treska v majonéze
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
7.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Andrea Borchová
Sušené mäsá
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
8.
Záverečná práca je rozpracovaná
BP
Autor: Lucia Brezányová
Porovnanie kvality hovädzieho mäsa slovenského pôvodu a z tretích krajín
máj 2020
Zobrazenie záverečnej práce
9.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Barbora Dubovcová
Devíza probiotických kultúr vo fermentovaných mäsových výrobkoch
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
10.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Zuzana Ferencová
Vláknina vo vybraných mäsových výrobkoch
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Katarína Gáliková
Stanovenie obsahu bielkovín vo vybraných mäsových výrobkoch
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
12.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Michaela Gazdová
Súčasná situácia na trhu potravín vhodných pre celiatikov.
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
13.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Peter Gombita
Charakteristika a možností aplikácie bioprotektorov a štartovacích kultúr pri výrobe mäsových výrobkov
máj 2008
Zobrazenie záverečnej práce
14.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Peter Gombita
Sledovanie obsahu bielkovín vo vybraných mäsových výrobkoch
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
15.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Adrián György
Sledovanie profilu mastných kyselín a vlastnosti mäsa mangalíc vplyvom rôznej kŕmnej zmesi a zelenej pastvy
máj 2019
Zobrazenie záverečnej práce
16.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Adrián György
Vplyv veku a krmiva na zloženie profilu mastných kyselín v tuku mangalice
máj 2017
Zobrazenie záverečnej práce
17.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Terézia Hanusková
Bielkoviny- kvalitatívny znak mäsových výrobkov
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
18.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Terézia Hanusková
Využitie a porovnanie FoodScanu a referenčných metód pri analýze mäsových výrobkov
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
19.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Eva Hegyiová
Potenciál využitia probiotických kultúr pri výrobe fermentovaných mäsových výrobkov
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
20.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Eva Hegyiová
Verifikácia a identifikácia prežívania probiotických kultúr z fermentovaných mäsových výrobkov v gastrointestinálnom trakte konzumenta
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
21.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Ivona Jančo
Vplyv suroviny - PSE mäsa- na kvalitu šunky
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
22.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Marína Juhosová
Mäsové výrobky vhodné pre celiatikov.
máj 2008
Zobrazenie záverečnej práce
23.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Marína Juhosová
Sledovanie obsahu lepku v mäsových výrobkoch
máj 2010
Zobrazenie záverečnej práce
24.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Magdaléna Jurkyová
Aplikácia prírodných farbív pri výrobe rybacích výrobkov
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
25.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Peter Kokoruďa
PSE mäso - výskyt a charakteristika
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
26.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Soňa Krivániková
Mikrobiálna stabilita lahôdkárenských výrobkov
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
27.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Soňa Krivániková
Vplyv aplikácie probiotických kultúr na zloženie mastných kyselín vo vybraných mäsových výrobkoch
máj 2014
Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Nikoleta Krumpolcová
Charakteristika mikrorganizmov najčastejšie spôsobujúcich kazenie mäsa a mäsových výrobkov
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
29.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Nikoleta Krumpolcová
Zrenie mäsa - mikrobiologický obraz pri zrení mäsa v časovej závislosti za definovaných fyzikálnych podmienok
máj 2018
Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Marek Kunštek
Využitie NATAMYCÍNU pri výrobe fermentovaných mäsových výrobkov
máj 2007
Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Aneta Lendelová
Kolagén - charakteristika a výskyt v mäsových výrobkoch
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
32.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Katarína Lošonská
Stanovenie nutričných parametrov vo vybraných druhoch rýb
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
33.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Simona Lüleyová
Sója a jej využitie pri výrobe mäsových výrobkov
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
34.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Simona Lüleyová
Využitie a porovnanie FoodScanu a referenčných metód pri vybraných druhoch mias
máj 2018
Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Michal Macák
Štartovacie a probiotické kultúry v mäsových výrobkoch.
máj 2008Zobrazenie záverečnej práce
36.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Michal Macák
Vplyv aplikácie rozmarínu a probiotických kultúr na stabilitu fermentovaných mäsových výrobkov
máj 2010
Zobrazenie záverečnej práce
37.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Barbora Magdová
Falšovanie mäsa a mäsových výrobkov
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
38.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Barbora Magdová
Porovnanie kvality fermentovaných mäsových výrobkov z rôznych regiónov Česka a Slovenska
máj 2018
Zobrazenie záverečnej práce
39.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Terézia Marcová
Charakteristika a sledovanie vybraných vlastností sušených mias
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
40.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Barbora Markechová
Alergénny potenciál sóje a jeho detekcia v mäsových výrobkoch
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
41.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Barbora Markechová
Alergény v mäsových výrobkoch
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
42.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Patrícia Markechová
Využitie enzýmových metód na dôkaz falšovania čerstvého mäsa mrazeným
máj 2017
Zobrazenie záverečnej práce
43.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Bc. Eliška Masarovičová
Porovnanie nutričných a senzorických vlastností vegetariánskych a tradičných mäsových výrobkov
máj 2017
Zobrazenie záverečnej práce
44.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Marcel Mati, PhD.
Probiotika v mäsových výrobkoch
máj 2009
Zobrazenie záverečnej práce
45.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Marcel Mati, PhD.
Využitie ELISA metód na stanovenie obsahu lepku vo vybraných mäsových výrobkoch
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
46.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Adam Michalec
Sledovanie obsahu bielkovín vo vybraných mäsových výrobkoch
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Lukáš Mikloš
Polyfosfáty a ich význam v mäsových výrobkoch
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Lukáš Mikloš
Využitie NMR pri identifikácií potravín
máj 2014
Zobrazenie záverečnej práce
49.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Marcela Mikušová
Autentifikácia slovenských zaručených tradičných špecialít- mäsové výrobky
máj 2014
Zobrazenie záverečnej práce
50.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Marcela Mikušová
Politika kvality mäsovych výrobkov v SR a EU.
máj 2010
Zobrazenie záverečnej práce
51.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Miriama Mokošáková
Duálna kvalita potravín
máj 2019
Zobrazenie záverečnej práce
52.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Mária Molnárová
Charakteristika a výskyt konjugovanej kyseliny linolovej v mäse a mäsových výrobkoch
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
53.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Dagmar Morávková
Senzorické a mikrobiologické hodnotenie fermentovaných mäsových výrobkov s aplikáciou probiotických kultúr a antioxidantov
máj 2011
Zobrazenie záverečnej práce
54.
Záverečná práca je rozpracovaná
BP
Autor: Simona Ondáková
Výroba fermentovaného mäsového výrobku so zníženým obsahom soli
máj 2020
Zobrazenie záverečnej práce
55.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Jana Petková
Detekcia inhibičných látok v hydinovom mäse a jeho kvalita
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
56.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Gabriel Pogáň
Mikrobiologické a senzorické hodnotenie FMV po aplikácii natamycínu
máj 2007
Zobrazenie záverečnej práce
57.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Katarína Radičová
Výskyt alergénov v potravinách živočíšneho pôvodu
máj 2014
Zobrazenie záverečnej práce
58.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Timea Rajčová
Výživové a zdravotné tvrdenia o potravinách so zameraním na probiotiká
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
59.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Andrea Romančáková
Senzorické hodnotenie mäsových výrobkov
máj 2010
Zobrazenie záverečnej práce
60.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Lukáš Sojka
Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v súčasnosti
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
61.
Záverečná práca je nekompletná
BPAutor: Martina Šedzmáková
Nečokoládové cukrovinky
máj 2009
Zobrazenie záverečnej práce
62.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Petra Šipošová
Bioaktívné látky v mäse a mäsových výrobkoch
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
63.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Andrea Šubová
Sledovanie obsahu bielkovín v mäsových výrobkoch
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
64.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Kitti Tóthová
Mangalica - znovuobjavené plemeno
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
65.
Záverečná práca je odovzdaná
BP
Autor: Soňa Vasičkaninová
Porovnanie senzorických vlastností FMV s prídavkom KCl
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
66.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Petra Vendleková
Stanovenie nutričných parametrov vo vybraných druhoch párkov
máj 2017
Zobrazenie záverečnej práce
67.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Zuzana Veseleňáková
Riziko migrácie látok z PET obalov
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
68.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Brigita Žákovičová
Skríning bezlepkových mäsových výrobkov v SR
máj 2014
Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BP
Bakalárska práca
DP
Diplomová práca
DizP
Dizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigP
Rigorózna práca
TzDizP
Tézy dizertačnej práce
ZpMBA
Záverečná MBA práca
ZP
Záverečná práca
ZPicv
Záverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzš
Záverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletná
Záverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná