14. 10. 2019  12:39 Boris
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Katarína Furdíková, PhD.
Identifikačné číslo: 42534
Univerzitný e-mail: katarina.furdikova [at] stuba.sk
 
Odborná asistentka CSc.,PhD. - Ústav biotechnológie (FCHPT)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Vedené práce     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na STU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.StavTypZáverečná prácaDokedyPodrobnosti
1.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Eva Babulícová
Charakterizácia aromatického profilu vína počas jeho výroby
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Eva Babulícová
Izolácia, charakterizácia a selekcia autochtónnych kultúr Saccharomyces cerevisiae vhodných pre vinárstvo
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
3.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Anna-Mária Bátorová
Vplyv Botrytis cinerea na aromatický profil tokajských vín
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kinga Bedeová
Vplyv čistej kultúry Saccharomyces cerevisiae na senzorický profil ružového odrodového vína Cabernet Sauvignon
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Kinga Bedeová
Vplyv výrobnej technológie na kvalitatívne parametre šumivých vín
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
6.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Eva Bernaťáková
Charakterizácia aromatického profilu odrodových vín Muškát moravský
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
7.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Eva Bernaťáková
Vplyv čistých kultúr Saccharomyces cerevisiae na odrodovú arómu vína
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
8.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Juliána Čapošová
Izolácia a selekcia autochtónnych kultúr Saccharomyces cerevisiae vhodných pre vinárstvo
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
9.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Adrienn Dallos
Vplyv Botrytis cinerea na aromatický profil tokajských vín
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
10.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Adrienn Dallos
Vplyv čistej kultúry Saccharomyces cerevisiae na primárnu arómu vína
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Tereza Drtilová
Vplyv čistých kultúr Saccharomyces cerevisiae na profil prchavých látok v odrodovom víne Tramín červený
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Tereza Drtilová
Vplyv technológie na aromatický profil hroznového vína
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
13.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Michaela Dubovská
Vplyv čistej kultúry Saccharomyces cerevisiae na profil prchavých látok v odrodovom víne Rizling rýnsky
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
14.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Anna Fulmeková
Bioinžinierska charakterizácia čistých kultúr vínnych kvasiniek
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Alžbeta Gajdošíková
Charakterizácia aromatického profilu slovenských vín
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
16.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Alžbeta Gajdošíková
Vplyv čistých kultúr kvasiniek na profil prchavých látok v odrodovom víne
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
17.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Andrea Hajduková
Vplyv čistých kultúr Saccharomyces cerevisiae na aromatický profil vína
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
18.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Iveta Holečková
Vplyv technológií na antioxidačné vlastnosti vína
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
19.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Matúš Hornáček, PhD.
Charakterizácia aromatického profilu slovenských odrodových vín Tramín červený
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
20.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Matúš Hornáček, PhD.
Charakterizácia senzorického profilu vína Tramín červený
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Veronika Kaderková
Charakterizácia profilu prchavých látok v odrodových hroznových destilátoch počas procesu výroby
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
22.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Veronika Kaderková
Charakterizácia technologických vlastností čistých kultúr Saccharomyces cerevisiae
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
23.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Diana Kmeťková
Vplyv čistej kultúry Saccharomyces cerevisiae na primárnu arómu vína
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Monika Krausková
Charakterizácia aromatického profilu odrodového vína
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
25.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Monika Krausková
Vplyv čistej kultúry Saccharomyces cerevisiae na profil prchavých látok v odrodovom víne Rizling rýnsky
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
26.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Katarína Kukučová
Vplyv terroir na kvalitatívne parametre odrodového vína Veltlínske zelené
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
27.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Magdaléna Ľuptovcová
Vplyv terroir na kvalitatívne parametre odrodového vína Rizling rýnsky
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
28.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Katarína Macková
Charakterizácia kvasinkovej mikroflóry viniča modranského vinohradníckeho rajóna
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Romana Matúšová
Vplyv čistých kultúr Saccharomyces cerevisiae na kvalitatívne parametre odrodového vína Veltlínske zelené
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Romana Matúšová
Vplyv čistých kultúr Saccharomyces cerevisiae na profil prchavých látok v odrodovom víne Tramín červený
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
31.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Katarína Melicherová
Vplyv terroir na kvalitu odrodového vína Veltlínske zelené 2018
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
32.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Tatiana Michalková
Enologické vlastnosti čistých kultúr vínnych kvasiniek
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Tatiana Michalková
Izolácia a selekcia autochtónnych kultúr Saccharomyces cerevisiae vhodných pre vinárstvo
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
34.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Lucia Muchová
Charakterizácia profilu prchavých látok v odrodovom víne Rizling rýnsky počas procesu výroby
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
35.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Ivo Nagy
Charakterizácia kvalitatívnych vlastností slovenských tokajských vín
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
36.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Anna Ondrigová
Identifikácia a charakterizácia čistých kultúr vínnych kvasiniek
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
37.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Filip Ožvold
Antioxidačné vlastnosti hroznového vína
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
38.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Filip Ožvold
Vplyv terroir na kvalitatívne parametre odrodových vín
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
39.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Radka Petríková
Charakterizácia aromatického profilu vína počas jeho výroby
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
40.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Radka Petríková
Vplyv technológie na antioxidačné vlastnosti vína
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
41.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Martina Pittnerová
Izolácia, charakterizácia a selekcia autochtónnych kultúr Saccharomyces cerevisiae vhodných pre vinárstvo
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
42.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Gabriela Stoklasová
Charakterizácia profilu senzoricky aktívnych látok v slovenských tokajských vínach
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Miriama Takáčová
Vplyv výrobnej technológie na aromatický profil šumivého vína
máj 2019Zobrazenie záverečnej práce
44.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Peter Timár
Charakterizácia profilu prchavých látok v hroznovom destiláte počas procesu výroby
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Jakub Trnovský
Charakterizácia senzorického profilu odrodového hroznového destilátu
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
46.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Ľubica Vicenová
Antioxidačné vlastnosti vína
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce
47.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDPAutor: Ing. Ľubica Vicenová
Vplyv technologických postupov na antioxidačnú aktivitu vína
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
48.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Barbora Žuffová
Bioinžinierska charakterizácia čistých kultúr vínnych kvasiniek
máj 2012Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizPDizertačná práca
HabPHabilitačná práca
RigPRigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBAZáverečná MBA práca
ZPZáverečná práca
ZPicvZáverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzšZáverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletnáZáverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdanáZáverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovanáZáverečná práca je rozpracovaná