6. 8. 2020  23:32 Jozefína
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Katarína Furdíková, PhD.
Identifikačné číslo: 42534
Univerzitný e-mail: katarina.furdikova [at] stuba.sk
 
Odborná asistentka CSc.,PhD. - Ústav biotechnológie (FCHPT)

     
Absolvent
     
Výučba
     
     
     
     
Vedené práce
     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad vedených prác na STU.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Rok odovzdania:
Typ práce:

Por.
Stav
TypZáverečná prácaPodrobnosti
1.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Eva Babulícová
Charakterizácia aromatického profilu vína počas jeho výroby
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
2.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Eva Babulícová
Izolácia, charakterizácia a selekcia autochtónnych kultúr Saccharomyces cerevisiae vhodných pre vinárstvo
máj 2017
Zobrazenie záverečnej práce
3.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Anna-Mária Bátorová
Vplyv Botrytis cinerea na aromatický profil tokajských vín
máj 2019
Zobrazenie záverečnej práce
4.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Kinga Bedeová
Vplyv čistej kultúry Saccharomyces cerevisiae na senzorický profil ružového odrodového vína Cabernet Sauvignon
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
5.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Kinga Bedeová
Vplyv výrobnej technológie na kvalitatívne parametre šumivých vín
máj 2019
Zobrazenie záverečnej práce
6.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Eva Bernaťáková
Charakterizácia aromatického profilu odrodových vín Muškát moravský
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
7.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Eva Bernaťáková
Vplyv čistých kultúr Saccharomyces cerevisiae na odrodovú arómu vína
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
8.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Juliána Čapošová
Izolácia a selekcia autochtónnych kultúr Saccharomyces cerevisiae vhodných pre vinárstvo
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
9.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Adrienn Dallos
Vplyv Botrytis cinerea na aromatický profil tokajských vín
máj 2019
Zobrazenie záverečnej práce
10.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Adrienn Dallos
Vplyv čistej kultúry Saccharomyces cerevisiae na primárnu arómu vína
máj 2017
Zobrazenie záverečnej práce
11.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Tereza Drtilová
Vplyv čistých kultúr Saccharomyces cerevisiae na profil prchavých látok v odrodovom víne Tramín červený
máj 2017
Zobrazenie záverečnej práce
12.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Tereza Drtilová
Vplyv technológie na aromatický profil hroznového vína
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
13.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Bc. Michaela Dubovská
Vplyv čistej kultúry Saccharomyces cerevisiae na profil prchavých látok v odrodovom víne Rizling rýnsky
máj 2017
Zobrazenie záverečnej práce
14.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Anna Fulmeková
Bioinžinierska charakterizácia čistých kultúr vínnych kvasiniek
máj 2013Zobrazenie záverečnej práce
15.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Alžbeta Gajdošíková
Charakterizácia aromatického profilu slovenských vín
máj 2014
Zobrazenie záverečnej práce
16.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Alžbeta Gajdošíková
Vplyv čistých kultúr kvasiniek na profil prchavých látok v odrodovom víne
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
17.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Soňa Gubová
Charakterizácia hroznových vín z hľadiska mikrobiologickej kontaminácie
jún 2020
Zobrazenie záverečnej práce
18.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Andrea Hajduková
Vplyv čistých kultúr Saccharomyces cerevisiae na aromatický profil vína
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
19.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Iveta Holečková
Vplyv technológií na antioxidačné vlastnosti vína
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
20.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DPAutor: Ing. Veronika Kaderková
Charakterizácia profilu prchavých látok v odrodových hroznových destilátoch počas procesu výroby
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
21.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Veronika Kaderková
Charakterizácia technologických vlastností čistých kultúr Saccharomyces cerevisiae
máj 2014Zobrazenie záverečnej práce
22.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Diana Kmeťková
Vplyv čistej kultúry Saccharomyces cerevisiae na primárnu arómu vína
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
23.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Ing. Monika Krausková
Charakterizácia aromatického profilu odrodového vína
máj 2015
Zobrazenie záverečnej práce
24.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Monika Krausková
Vplyv čistej kultúry Saccharomyces cerevisiae na profil prchavých látok v odrodovom víne Rizling rýnsky
máj 2017
Zobrazenie záverečnej práce
25.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Aneta Kristová
Enologické vlastnosti čistých kultúr Saccharomyces cerevisiae
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
26.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Katarína Kukučová
Charakterizácia enologicky využiteľných kmeňov Saccharomyces cerevisiae
jún 2020
Zobrazenie záverečnej práce
27.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Katarína Kukučová
Vplyv terroir na kvalitatívne parametre odrodového vína Veltlínske zelené
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
28.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Magdaléna Ľuptovcová
Vplyv terroir na kvalitatívne parametre odrodového vína Rizling rýnsky
máj 2018
Zobrazenie záverečnej práce
29.Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Magdaléna Ľuptovcová
Vývoj senzoricky aktívnych látok v šumivých vínach vyrobených tradičnou metódou
jún 2020
Zobrazenie záverečnej práce
30.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Katarína Macková
Charakterizácia kvasinkovej mikroflóry viniča modranského vinohradníckeho rajóna
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
31.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Romana Matúšová
Vplyv čistých kultúr Saccharomyces cerevisiae na kvalitatívne parametre odrodového vína Veltlínske zelené
máj 2019
Zobrazenie záverečnej práce
32.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Romana Matúšová
Vplyv čistých kultúr Saccharomyces cerevisiae na profil prchavých látok v odrodovom víne Tramín červený
máj 2017Zobrazenie záverečnej práce
33.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Bc. Katarína Melicherová
Vplyv terroir na kvalitu odrodového vína Veltlínske zelené 2018
máj 2019
Zobrazenie záverečnej práce
34.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Ing. Tatiana Michalková
Enologické vlastnosti čistých kultúr vínnych kvasiniek
máj 2014
Zobrazenie záverečnej práce
35.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Tatiana Michalková
Izolácia a selekcia autochtónnych kultúr Saccharomyces cerevisiae vhodných pre vinárstvo
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
36.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáBP
Autor: Bc. Monika Mokráňová
Choroba vína - birza
máj 2020Zobrazenie záverečnej práce
37.
Záverečná práca bola úspešne obhájenáDP
Autor: Ing. Lucia Muchová
Charakterizácia profilu prchavých látok v odrodovom víne Rizling rýnsky počas procesu výroby
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
38.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Ivo Nagy
Faktory pôsobiace na tvorbu senzorického profilu tokajských cibéb
jún 2020
Zobrazenie záverečnej práce
39.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Ivo Nagy
Charakterizácia kvalitatívnych vlastností slovenských tokajských vín
máj 2018
Zobrazenie záverečnej práce
40.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Anna Ondrigová
Identifikácia a charakterizácia čistých kultúr vínnych kvasiniek
máj 2019
Zobrazenie záverečnej práce
41.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Filip Ožvold
Antioxidačné vlastnosti hroznového vína
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
42.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Filip Ožvold
Vplyv terroir na kvalitatívne parametre odrodových vín
máj 2018Zobrazenie záverečnej práce
43.Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Radka Petríková
Charakterizácia aromatického profilu vína počas jeho výroby
máj 2015Zobrazenie záverečnej práce
44.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BPAutor: Ing. Radka Petríková
Vplyv technológie na antioxidačné vlastnosti vína
máj 2013
Zobrazenie záverečnej práce
45.Záverečná práca bola úspešne obhájenáBPAutor: Bc. Martina Pittnerová
Izolácia, charakterizácia a selekcia autochtónnych kultúr Saccharomyces cerevisiae vhodných pre vinárstvo
máj 2017
Zobrazenie záverečnej práce
46.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Gabriela Stoklasová
Charakterizácia profilu senzoricky aktívnych látok v slovenských tokajských vínach
máj 2018
Zobrazenie záverečnej práce
47.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Bc. Miriama Takáčová
Vplyv výrobnej technológie na aromatický profil šumivého vína
máj 2019
Zobrazenie záverečnej práce
48.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Peter Timár
Charakterizácia profilu prchavých látok v hroznovom destiláte počas procesu výroby
máj 2016Zobrazenie záverečnej práce
49.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Jakub Trnovský
Charakterizácia senzorického profilu odrodového hroznového destilátu
máj 2016
Zobrazenie záverečnej práce
50.Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Ľubica Vicenová
Antioxidačné vlastnosti vína
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce
51.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
DP
Autor: Ing. Ľubica Vicenová
Vplyv technologických postupov na antioxidačnú aktivitu vína
máj 2014
Zobrazenie záverečnej práce
52.
Záverečná práca bola úspešne obhájená
BP
Autor: Ing. Barbora Žuffová
Bioinžinierska charakterizácia čistých kultúr vínnych kvasiniek
máj 2012
Zobrazenie záverečnej práce

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
BPBakalárska práca
DPDiplomová práca
DizP
Dizertačná práca
HabP
Habilitačná práca
RigP
Rigorózna práca
TzDizPTézy dizertačnej práce
ZpMBA
Záverečná MBA práca
ZP
Záverečná práca
ZPicv
Záverečná práca - Inštitút celoživotného vzdelávania
ZPzš
Záverečná práca - zahraniční študenti
Záverečná práca je nekompletná
Záverečná práca je nekompletná
Záverečná práca nebola úspešne obhájenáZáverečná práca nebola úspešne obhájená
Záverečná práca bola úspešne obhájenáZáverečná práca bola úspešne obhájená
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je odovzdaná
Záverečná práca je rozpracovaná
Záverečná práca je rozpracovaná