Aug 23, 2019   2:51 a.m. Filip
Academic information system

Persons at STU


This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

Ing. Katarína Furdíková, PhD.
Identification number: 42534
University e-mail: katarina.furdikova [at] stuba.sk
 
Odborná asistentka CSc.,PhD. - Institute of Biotechnology (FCFT)

Contacts     Graduate     Lesson     Final thesis     
Projects     Publications     Supervised theses     

Year:
Order by:

The selected person is an author of the following publications.

Ord.PublicationsType of resultYearDetails
1.Categorization of wine
Drtilová, Tereza -- Furdíková, Katarína
Víno a jeho kategorizácia. Vinič a víno, 19. p. 20--21.
articles in magazines2019Details
2.Charakterizácia a selekcia kmeňov Saccharomyces cerevisiae izolovaných z tradičných odrôd a novošlachtencov z Českej a Slovenskej republiky
Ďurčanská, Katarína -- Muchová, Lucia -- Drtilová, Tereza -- Olejníková, Petra -- Ženišová, Katarína -- Furdíková, Katarína
Characterization and selection of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from traditional and newly-bred vine varieties of Czech Republic and Slovakia. Journal of Food and Nutrition Research, 58. p. 9--20.
articles in magazines2019Details
3.Identification and characterization of axenic cultures of wine yeast
Ondrigová, Anna -- Furdíková, Katarína
Identifikácia a charakterizácia čistých kultúr vínnych kvasiniek. Bachelor thesis. 2019.
final thesis2019Details
4.Influence of Botrytis cinerea on aroma profile of Tokaj wines
Bátorová, Anna-Mária -- Furdíková, Katarína
Vplyv Botrytis cinerea na aromatický profil tokajských vín. Bachelor thesis. 2019.
final thesis2019Details
5.Influence of Botrytis cinerea on aroma profile of Tokaj wines
Dallos, Adrienn -- Furdíková, Katarína
Vplyv Botrytis cinerea na aromatický profil tokajských vín. Diploma thesis. 2019.
final thesis2019Details
6.Influence of terroir on quality of varietal wine Grunerveltliner 2018
Melicherová, Katarína -- Furdíková, Katarína
Vplyv terroir na kvalitu odrodového vína Veltlínske zelené 2018. Bachelor thesis. 2019.
final thesis2019Details
7.Influence of winemaking technology on aroma profile of sparkling wine
Takáčová, Miriama -- Furdíková, Katarína
Vplyv výrobnej technológie na aromatický profil šumivého vína. Bachelor thesis. 2019.
final thesis2019Details
8.Influence of winemaking technology on quality of sparkling wines
Bedeová, Kinga -- Furdíková, Katarína
Vplyv výrobnej technológie na kvalitatívne parametre šumivých vín. Diploma thesis. 2019.
final thesis2019Details
9.Infuence of pure cultures of Saccharomyces cerevisiae on qualitative parameters of varietal wine Grüner Veltliner
Sosková, Romana -- Furdíková, Katarína
Vplyv čistých kultúr Saccharomyces cerevisiae na kvalitatívne parametre odrodového vína Veltlínske zelené. Diploma thesis. 2019.
final thesis2019Details
10.Porovnanie prchavých organických zlúčenín v cibébach v zdravom hrozne z Tokaja
Furdíková, Katarína -- Machyňáková, Andrea -- Drtilová, Tereza -- Klempová, Tatiana -- Ďurčanská, Katarína -- Špánik, Ivan
Comparison of volatiles in noble-rotten and healthy grape berries of Tokaj. LWT Food Science and Technology, 105. p. 37--47.
articles in magazines2019Details
11.Turbidities of wine
Furdíková, Katarína
Zákaly vo víne. Vinič a víno, 19. p. 12--15.
articles in magazines2019Details

Use the following button to export the list of publications to a format suitable for Excel.