22. 9. 2019  0:06 Móric
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Katarína Furdíková, PhD.
Identifikačné číslo: 42534
Univerzitný e-mail: katarina.furdikova [at] stuba.sk
 
Odborná asistentka CSc.,PhD. - Ústav biotechnológie (FCHPT)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.PublikácieDruh výsledkuRokPodrobnosti
1.Aromatic profile of Riesling wines obtained by different inoculation strategies
Ďurčanská, Katarína -- Drtilová, Tereza -- Kolek, Emil -- Furdíková, Katarína
Aromatic profile of Riesling wines obtained by different inoculation strategies. In 42nd World Congress of Vine and Wine, 15.-19.7.2019, Geneva, Switzerland. Geneva,: OIV, 2019, s. 447--448. ISBN 978-285-038-0105.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
2.Aromatic profile of varietal wine Zweigeltrebe
Drtilová, Tereza -- Ďurčanská, Katarína -- Špánik, Ivan -- Furdíková, Katarína
Aromatic profile of varietal wine Zweigeltrebe. In 42nd World Congress of Vine and Wine, 15.-19.7.2019, Geneva, Switzerland. Geneva,: OIV, 2019, s. 456--457. ISBN 978-285-038-0105.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
3.Birza - křís
Furdíková, Katarína
Birza - křís. Vinařský obzor :, 112. s. 242--243.
články v časopisoch2019Podrobnosti
4.Comparison of volatiles in noble-rotten and healthy grape berries of Tokaj
Furdíková, Katarína -- Machyňáková, Andrea -- Drtilová, Tereza -- Klempová, Tatiana -- Ďurčanská, Katarína -- Špánik, Ivan
Comparison of volatiles in noble-rotten and healthy grape berries of Tokaj. LWT Food Science and Technology, 105. s. 37--47.
články v časopisoch2019Podrobnosti
5.Healthy and noble-rotten grape berries from Tokaj - comprehensive study of volatile profile
Furdíková, Katarína -- Machyňáková, Andrea -- Drtilová, Tereza -- Klempová, Tatiana -- Ďurčanská, Katarína -- Špánik, Ivan
Healthy and noble-rotten grape berries from Tokaj - comprehensive study of volatile profile. In 42nd World Congress of Vine and Wine, 15.-19.7.2019, Geneva, Switzerland. Geneva,: OIV, 2019, s. 448--449. ISBN 978-285-038-0105.
príspevky v zborníkoch, kapitoly v monografiách/učebniciach, abstrakty2019Podrobnosti
6.Characterization and selection of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from traditional and newly-bred vine varieties of Czech Republic and Slovakia
Ďurčanská, Katarína -- Muchová, Lucia -- Drtilová, Tereza -- Olejníková, Petra -- Ženišová, Katarína -- Furdíková, Katarína
Characterization and selection of Saccharomyces cerevisiae strains isolated from traditional and newly-bred vine varieties of Czech Republic and Slovakia. Journal of Food and Nutrition Research, 58. s. 9--20.
články v časopisoch2019Podrobnosti
7.Chyby vína - zákaly
Furdíková, Katarína
Chyby vína - zákaly. Vinařský obzor, 112. s. 138--141.
články v časopisoch2019Podrobnosti
8.Identifikácia a charakterizácia čistých kultúr vínnych kvasiniek
Ondrigová, Anna -- Furdíková, Katarína
Identifikácia a charakterizácia čistých kultúr vínnych kvasiniek. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
9.Koncept terroir vo vinohradníctve a vinárstve
Furdíková, Katarína
Koncept terroir vo vinohradníctve a vinárstve. Vinařský obzor, 112. s. 302--306.
články v časopisoch2019Podrobnosti
10.Prchavé kyseliny - prirodzená súčasť vína
Furdíková, Katarína
Prchavé kyseliny - prirodzená súčasť vína. Vinařský obzor, 112. s. 82--84.
články v časopisoch2019Podrobnosti
11.Špeciálne vína
Furdíková, Katarína
Špeciálne vína. Vinič a víno, 19. s. 55.
články v časopisoch2019Podrobnosti
12.Špeciálne vína - Likérové vína
Furdíková, Katarína
Špeciálne vína - Likérové vína. Vinič a víno, 19. s. 55--59.
články v časopisoch2019Podrobnosti
13.Víno a bolesť hlavy
Furdíková, Katarína
Víno a bolesť hlavy. Vinařský obzor :, 112. s. 410--412.
články v časopisoch2019Podrobnosti
14.Víno a jeho kategorizácia
Drtilová, Tereza -- Furdíková, Katarína
Víno a jeho kategorizácia. Vinič a víno, 19. s. 20--21.
články v časopisoch2019Podrobnosti
15.Vplyv Botrytis cinerea na aromatický profil tokajských vín
Bátorová, Anna-Mária -- Furdíková, Katarína
Vplyv Botrytis cinerea na aromatický profil tokajských vín. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
16.Vplyv Botrytis cinerea na aromatický profil tokajských vín
Dallos, Adrienn -- Furdíková, Katarína
Vplyv Botrytis cinerea na aromatický profil tokajských vín. Diplomová práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
17.Vplyv čistých kultúr Saccharomyces cerevisiae na kvalitatívne parametre odrodového vína Veltlínske zelené
Sosková, Romana -- Furdíková, Katarína
Vplyv čistých kultúr Saccharomyces cerevisiae na kvalitatívne parametre odrodového vína Veltlínske zelené. Diplomová práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
18.Vplyv terroir na kvalitu odrodového vína Veltlínske zelené 2018
Melicherová, Katarína -- Furdíková, Katarína
Vplyv terroir na kvalitu odrodového vína Veltlínske zelené 2018. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
19.Vplyv výrobnej technológie na aromatický profil šumivého vína
Takáčová, Miriama -- Furdíková, Katarína
Vplyv výrobnej technológie na aromatický profil šumivého vína. Bakalárska práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
20.Vplyv výrobnej technológie na kvalitatívne parametre šumivých vín
Bedeová, Kinga -- Furdíková, Katarína
Vplyv výrobnej technológie na kvalitatívne parametre šumivých vín. Diplomová práca. 2019.
záverečná práca2019Podrobnosti
21.Zákaly vo víne
Furdíková, Katarína
Zákaly vo víne. Vinič a víno, 19. s. 12--15.
články v časopisoch2019Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.