22. 10. 2020  17:58 Sergej
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Katarína Furdíková, PhD.
Identifikačné číslo: 42534
Univerzitný e-mail: katarina.furdikova [at] stuba.sk
 
Odborná asistentka CSc.,PhD. - Ústav biotechnológie (FCHPT)

     
          Záverečná práca     
     
Publikácie
     
Vedené práce     

Rok:
Zoraďovať podľa:

Vybraná osoba je autorom nasledujúcich publikácií.

Por.
Publikácie
Druh výsledku
Rok
Podrobnosti
1.Alkohol(y) ako dôležitá súčasť hroznového vína
Furdíková, Katarína
Alkohol(y) ako dôležitá súčasť hroznového vína. Vinič a víno, 20. s. 18--20.
články v časopisoch
2020Podrobnosti
2.
Comparison of Different Categories of Slovak Tokaj Wines in Terms of Profiles of Volatile Organic Compounds
Furdíková, Katarína -- Machyňáková, Andrea -- Drtilová, Tereza -- Špánik, Ivan
Comparison of Different Categories of Slovak Tokaj Wines in Terms of Profiles of Volatile Organic Compounds. Molecules :, 25. s. 1--13.
články v časopisoch
2020
Podrobnosti
3.
Enologické vlastnosti čistých kultúr Saccharomyces cerevisiae
Kristová, Aneta -- Furdíková, Katarína
Enologické vlastnosti čistých kultúr Saccharomyces cerevisiae. Bakalárska práca. 2020.
záverečná práca
2020
Podrobnosti
4.
Faktory ovplyvňujúce farbu vína
Furdíková, Katarína
Faktory ovplyvňujúce farbu vína. Vinič a víno, 20. s. 50--52.
články v časopisoch
2020Podrobnosti
5.
Faktory pôsobiace na tvorbu senzorického profilu tokajských cibéb
Nagy, Ivo -- Furdíková, Katarína
Faktory pôsobiace na tvorbu senzorického profilu tokajských cibéb. Diplomová práca. 2020.
záverečná práca
2020
Podrobnosti
6.Charakterizácia enologicky využiteľných kmeňov Saccharomyces cerevisiae
Kukučová, Katarína -- Furdíková, Katarína
Charakterizácia enologicky využiteľných kmeňov Saccharomyces cerevisiae. Diplomová práca. 2020.
záverečná práca
2020
Podrobnosti
7.
Charakterizácia hroznových vín z hľadiska mikrobiologickej kontaminácie
Gubová, Soňa -- Furdíková, Katarína
Charakterizácia hroznových vín z hľadiska mikrobiologickej kontaminácie. Diplomová práca. 2020.
záverečná práca2020
Podrobnosti
8.
Choroba vína - birza
Mokráňová, Monika -- Furdíková, Katarína
Choroba vína - birza. Bakalárska práca. 2020.
záverečná práca
2020
Podrobnosti
9.
Impact of different pure cultures of Saccharomyces cerevisiae on the volatile profile of Cabernet Sauvignon rose wines
Drtilová, Tereza -- Ďurčanská, Katarína -- Machyňáková, Andrea -- Špánik, Ivan -- Klempová, Tatiana -- Furdíková, Katarína
Impact of different pure cultures of Saccharomyces cerevisiae on the volatile profile of Cabernet Sauvignon rose wines. Czech Journal of Food Sciences, 38. s. 94--102.
články v časopisoch
2020
Podrobnosti
10.Tokaj – unikátna slovenská apelácia
Furdíková, Katarína -- Ostrožovič, Jaroslav
Tokaj – unikátna slovenská apelácia. Vinič a víno, 20. s. 99--103.
články v časopisoch
2020
Podrobnosti
11.
Vývoj senzoricky aktívnych látok v šumivých vínach vyrobených tradičnou metódou
Ľuptovcová, Magdaléna -- Furdíková, Katarína
Vývoj senzoricky aktívnych látok v šumivých vínach vyrobených tradičnou metódou. Diplomová práca. 2020.
záverečná práca
2020Podrobnosti

Pomocou nasledujúceho tlačidla môžete zobrazený zoznam publikácií exportovať do formátu pre tabuľkový procesor Excel.