Oct 29, 2020   9:48 p.m. Klára, pamätný deň - Deň narodenia Ľudovíta Štúra
Academic information system

Persons at STU


This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

Ing. Katarína Furdíková, PhD.
Identification number: 42534
University e-mail: katarina.furdikova [at] stuba.sk
 
Odborná asistentka CSc.,PhD. - Institute of Biotechnology (FCFT)

Contacts
     
     
Lesson
     
     
     
Publications
     
     

Year:
Order by:

The selected person is an author of the following publications.

Ord.Publications
Type of result
YearDetails
1.Alcohol(s) - important part of grape wine
Furdíková, Katarína
Alkohol(y) ako dôležitá súčasť hroznového vína. Vinič a víno, 20. p. 18--20.
articles in magazines
2020
Details
2.Comparison of Different Categories of Slovak Tokaj Wines in Terms of Profiles of Volatile Organic Compounds
Furdíková, Katarína -- Machyňáková, Andrea -- Drtilová, Tereza -- Špánik, Ivan
Comparison of Different Categories of Slovak Tokaj Wines in Terms of Profiles of Volatile Organic Compounds. Molecules :, 25. p. 1--13.
articles in magazines
2020
Details
3.Development of sensory active compounds in sparkling wines prepared by traditional technology
Ľuptovcová, Magdaléna -- Furdíková, Katarína
Vývoj senzoricky aktívnych látok v šumivých vínach vyrobených tradičnou metódou. Diploma thesis. 2020.
final thesis2020Details
4.
Factors influencing formation of sensory profile of Tokaj noble-rotten grape berries
Nagy, Ivo -- Furdíková, Katarína
Faktory pôsobiace na tvorbu senzorického profilu tokajských cibéb. Diploma thesis. 2020.
final thesis
2020
Details
5.Factors influencing the colour of wine
Furdíková, Katarína
Faktory ovplyvňujúce farbu vína. Vinič a víno, 20. p. 50--52.
articles in magazines
2020
Details
6.
Characterization of grape wine in scope of microbiological contamination
Gubová, Soňa -- Furdíková, Katarína
Charakterizácia hroznových vín z hľadiska mikrobiologickej kontaminácie. Diploma thesis. 2020.
final thesis
2020
Details
7.
Characterization of oenologically useful strains of Saccharomyces cerevisiae
Kukučová, Katarína -- Furdíková, Katarína
Charakterizácia enologicky využiteľných kmeňov Saccharomyces cerevisiae. Diploma thesis. 2020.
final thesis
2020
Details
8.
Impact of different pure cultures of Saccharomyces cerevisiae on the volatile profile of Cabernet Sauvignon rose wines
Drtilová, Tereza -- Ďurčanská, Katarína -- Machyňáková, Andrea -- Špánik, Ivan -- Klempová, Tatiana -- Furdíková, Katarína
Impact of different pure cultures of Saccharomyces cerevisiae on the volatile profile of Cabernet Sauvignon rose wines. Czech Journal of Food Sciences, 38. p. 94--102.
articles in magazines2020Details
9.
Oenological properties of pure cultures Saccharomyces cerevisiae
Kristová, Aneta -- Furdíková, Katarína
Enologické vlastnosti čistých kultúr Saccharomyces cerevisiae. Bachelor thesis. 2020.
final thesis
2020
Details
10.Spoilage of wine - film formation
Mokráňová, Monika -- Furdíková, Katarína
Choroba vína - birza. Bachelor thesis. 2020.
final thesis
2020Details
11.Tokaj – the unique Slovak appelation
Furdíková, Katarína -- Ostrožovič, Jaroslav
Tokaj – unikátna slovenská apelácia. Vinič a víno, 20. p. 99--103.
articles in magazines
2020
Details

Use the following button to export the list of publications to a format suitable for Excel.