15. 10. 2019  3:56 Terézia
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Katarína Furdíková, PhD.
Identifikačné číslo: 42534
Univerzitný e-mail: katarina.furdikova [at] stuba.sk
 
Odborná asistentka CSc.,PhD. - Ústav biotechnológie (FCHPT)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

SOSKOVÁ, R. -- FURDÍKOVÁ, K. Vplyv čistých kultúr Saccharomyces cerevisiae na kvalitatívne parametre odrodového vína Veltlínske zelené. Diplomová práca. 2019.

Originálny názov: Vplyv čistých kultúr Saccharomyces cerevisiae na kvalitatívne parametre odrodového vína Veltlínske zelené
Anglický názov: Infuence of pure cultures of Saccharomyces cerevisiae on qualitative parameters of varietal wine Grüner Veltliner
Český názov:
Autor: Ing. Romana Matúšová
Ing. Katarína Furdíková, PhD.
Pracovisko: Ústav biotechnológie
Druh publikácie: záverečná práca
Vysoká škola: -
Typ práce: Diplomová práca
Miesto vydania:
Rok vydania: 2019
Počet strán:
Pôvodný jazyk: slovenčina
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v českom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: Veltlínske zelené, wine aroma, fermentácia, Grüner Veltliner, autochthonous yeast culture, aróma vína, autochtónna kultúra kvasiniek, fermentation
Rok uplatnenia: 2019
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: Ing. Romana Matúšová
Posledná zmena: 01.06.2019 22:25 (Import dát z knižnice)