16. 12. 2019  13:15 Albína
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Katarína Furdíková, PhD.
Identifikačné číslo: 42534
Univerzitný e-mail: katarina.furdikova [at] stuba.sk
 
Odborná asistentka CSc.,PhD. - Ústav biotechnológie (FCHPT)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

MELICHEROVÁ, K. -- FURDÍKOVÁ, K. Vplyv terroir na kvalitu odrodového vína Veltlínske zelené 2018. Bakalárska práca. 2019.

Originálny názov: Vplyv terroir na kvalitu odrodového vína Veltlínske zelené 2018
Anglický názov: Influence of terroir on quality of varietal wine Grunerveltliner 2018
Český názov:
Autor: Bc. Katarína Melicherová
Ing. Katarína Furdíková, PhD.
Pracovisko: Ústav biotechnológie
Druh publikácie: záverečná práca
Vysoká škola: -
Typ práce: Bakalárska práca
Miesto vydania:
Rok vydania: 2019
Počet strán:
Pôvodný jazyk: slovenčina
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v českom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: Veltlínske zelené, wine aroma, terroir, kvasinky, aróma vína, Green Veltliner, yeast
Rok uplatnenia: 2019
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: Bc. Katarína Melicherová
Posledná zmena: 22.06.2019 22:23 (Import dát z knižnice)