23. 10. 2019  23:51 Alojza
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Katarína Furdíková, PhD.
Identifikačné číslo: 42534
Univerzitný e-mail: katarina.furdikova [at] stuba.sk
 
Odborná asistentka CSc.,PhD. - Ústav biotechnológie (FCHPT)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

TAKÁČOVÁ, M. -- FURDÍKOVÁ, K. Vplyv výrobnej technológie na aromatický profil šumivého vína. Bakalárska práca. 2019.

Originálny názov: Vplyv výrobnej technológie na aromatický profil šumivého vína
Anglický názov: Influence of winemaking technology on aroma profile of sparkling wine
Český názov:
Autor: Bc. Miriama Takáčová
Ing. Katarína Furdíková, PhD.
Pracovisko: Ústav biotechnológie
Druh publikácie: záverečná práca
Vysoká škola: -
Typ práce: Bakalárska práca
Miesto vydania:
Rok vydania: 2019
Počet strán:
Pôvodný jazyk: slovenčina
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v českom jazyku:
Kľúčové slová: slovenčina: metóda Charmat, tradičná metóda, sekundárna fermentácia, traditional method, Charmat method, šumivé víno, secondary fermentation, sparkling wine
Rok uplatnenia: 2019
Rok odoslania:
 
Záznam vložil: Bc. Miriama Takáčová
Posledná zmena: 22.06.2019 22:23 (Import dát z knižnice)