14. 10. 2019  0:43 Boris
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Katarína Furdíková, PhD.
Identifikačné číslo: 42534
Univerzitný e-mail: katarina.furdikova [at] stuba.sk
 
Odborná asistentka CSc.,PhD. - Ústav biotechnológie (FCHPT)

Kontakty     Absolvent     Výučba     Záverečná práca     
Projekty     Publikácie     Vedené práce     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

FURDÍKOVÁ, K. Prchavé kyseliny - prirodzená súčasť vína. Vinařský obzor, 112. s. 82--84.

Originálny názov: Prchavé kyseliny - prirodzená súčasť vína
Anglický názov: Volatile acids - a natural part of wine
Autor: Ing. Katarína Furdíková, PhD. (100%)
Pracovisko: Ústav biotechnológie
Druh publikácie: články v časopisoch
Periodikum: Vinařský obzor
Číslo zväzku (ročník): 112
Od strany: 82
Do strany: 84
Počet strán: 3
Pôvodný jazyk: slovenčina
Kategória publikácie: ADE Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
Vedný odbor:
Rok uplatnenia: 2019
Rok odoslania: 2019
 
Záznam vložil: Ing. Katarína Furdíková, PhD.
Posledná zmena: 21.09.2019 22:21 (Import dát z knižnice)


Bližšie určenie zdroja:

Vinařský obzor. 2019.

Originálny názov: Vinařský obzor
Anglický názov:
Český názov:
Editor:
Druh publikácie: zborník
ISBN:
Vydavateľ:
Miesto vydania:
Edícia a číslo zväzku:
Rok vydania: 2019
Číslo vydania:
Počet strán:
Typ rozsahu:
Druh zborníka:
Akcia:
Pôvodný jazyk:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v českom jazyku:
Rok uplatnenia: 2019
Rok odoslania:
Posledná zmena: 21.09.2019 22:21 (Import dát z knižnice)