10. 12. 2019  23:24 Radúz
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Samuel Klčo
Identifikačné číslo: 42734
Univerzitný e-mail: qklcos [at] stuba.sk
 
Externý spolupracovník - Fakulta chemickej a potravinárskej technológie (STU)

Kontakty     Absolvent     Záverečná práca     Publikácie     

Nasledujúci zoznam zobrazuje prehľad absolvovaných štúdií na STU.

ŠtúdiumRokTypŠtudijný odbor
výživa a hodnotenie kvality potravín (FCHPT)
2016Inžiniersky potravinárstvo
biotechnológia a potravinárska technológia (FCHPT)
2014Bakalársky biotechnológie