19. 11. 2019  11:24 Alžbeta
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

prof. Ing. Peter Šimko, DrSc.
Identifikačné číslo: 5101
Univerzitný e-mail: peter_simko [at] stuba.sk
 
Profesor DrSc. - Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)

Kontakty     Výučba     Orgány     Vedené práce     

Vybraná osoba v aktuálnom období vyučuje nasledujúce predmety.

KódPredmetPracoviskoObdobieÚloha
N425A0_4BAnalýza potravínFCHPTZS 2019/2020
N400D3_4DDizertačný projekt IIIFCHPT2019/2020 - doktorandské štúdiá
N400D4_4DDizertačný projekt IVFCHPT2019/2020 - doktorandské štúdiá
N425C0_4BChémia potravínFCHPTZS 2019/2020
436C0_4BChémia potravínFCHPTZS 2019/2020
N400C3_4DChémia potravinových sústavFCHPT2019/2020 - doktorandské štúdiá
N425C1_4IChémia procesov v potravinárstveFCHPTZS 2019/2020
N425L0_4BLaboratórne cvičenie z analýzy potravínFCHPTZS 2019/2020
N425P4_4IPotravinárske disperzné sústavyFCHPTZS 2019/2020
425T3_4BTechnologický projekt IIFCHPTZS 2019/2020
N425T9_4ITeoretické základy konzervovania potravínFCHPTZS 2019/2020
N425U0_4BÚvod do študijného programuFCHPTZS 2019/2020
N400V10_4DVybrané kapitoly z potravinárskej analýzyFCHPT2019/2020 - doktorandské štúdiá
N425Z5_4BZáklady chémie potravínFCHPTZS 2019/2020

Legenda (otvorí/zatvorí sa po kliknutí)
Úloha:GarantGarantPrednášajúciPrednášajúciCvičiaciCvičiaciSkúšajúciSkúšajúciAdministratívaAdministratívaTútorTútor