Oct 14, 2019   12:28 p.m. Boris
Academic information system

Persons at STU


This page displays all publicly accessible information about the desired person. Some information about the person's occupation and offices may be hidden.

Ing. Lukáš Kolarič
Identification number: 63720
University e-mail: lukas.kolaric [at] stuba.sk
 
2901V00  Food Chemistry and Technology D-CTPO
FCFT D-CTPO den [year 2]
Doctoral type of study, full-time, attendance method form
2nd year of study

Contacts     Graduate     Final thesis     Projects     Publications     

The selected person is an author of the following publications.

Ord.PublicationsType of resultYearDetails
1.Extraction of starch from sweet potatoes and its application to cereal products
Kolarič, Lukáš -- Minarovičová, Lucia
Extrakcia škrobu z batátov a jeho aplikácia do cereálnych výrobkov. Diploma thesis. 2018.
final thesis2018Details
2.Chemické zloženie a funkčné vlastnosti škrobu extrahovaného z batátov
Kolarič, Lukáš -- Minarovičová, Lucia -- Lauková, Michaela
Chemické zloženie a funkčné vlastnosti škrobu extrahovaného z batátov. In Moderný výskum civilizačných ochorení, 17.12.2018, Bratislava. Bratislava: Ústav molekulárnej fyziológie a genetiky Centrum biovied SAV v Bratislave, 2018, p. 137--139. ISBN 978-80-972752-2-8.
contributions in anthologies, chapters in monographs/textbooks, abstracts2018Details
3.Možnosti znižovania obsahu akrylamidu v potravinách
Kolarič, Lukáš -- Šimko, Peter
Možnosti znižovania obsahu akrylamidu v potravinách. In STARUCH, L. -- SEKRETÁR, S. Additives and contaminants in foodstuffs 2019. Bratislava,: Slovenská chemická knižnica FCHPT STU, 2019, p. 113--118. ISBN 978-80-8208-010-3.
contributions in anthologies, chapters in monographs/textbooks, abstracts2019Details
4.Postup extrakcie škrobu z batátov
Kolarič, Lukáš -- Minarovičová, Lucia -- Lauková, Michaela
Postup extrakcie škrobu z batátov. In Interaktívna Konferencia Mladých Vedcov 2019. Bratislava,: OZ Preveda, 2019, p. 1. ISBN 978-80-972360-4-5.
contributions in anthologies, chapters in monographs/textbooks, abstracts2019Details
5.Resistant Starch and its Application in Food Industry
Kolarič, Lukáš -- Minarovičová, Lucia
Rezistentný škrob a jeho potenciál na využitie v potravinárstve. Bachelor thesis. 2016.
final thesis2016Details
6.Rezistentný škrob a jeho potenciál na využitie v potravinárstve
Kolarič, Lukáš -- Minarovičová, Lucia -- Kuchtová, Veronika
Rezistentný škrob a jeho potenciál na využitie v potravinárstve. In BAKOŠOVÁ, M. -- HORŇÁČEK, M. -- ORAVEC, J. Chémia a technológie pre život. 18. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou, Bratislava, 9.11.2016. Bratislava: Nakladateľstvo STU, 2016, p. 245--246. ISBN 978-80-227-4628-1.
contributions in anthologies, chapters in monographs/textbooks, abstracts2016Details
7.Stanovenie obsahu akrylamidu v káve
Kvasnová, Alžbeta -- Kolarič, Lukáš -- Šimko, Peter
Stanovenie obsahu akrylamidu v káve. Bratislava: Ústav molekulárnej fyziológie a genetiky Centrum biovied SAV v Bratislave, 2018. 3 p.
conference proceedings2018Details

Use the following button to export the list of publications to a format suitable for Excel.