28. 9. 2020  9:50 Václav
Akademický informačný systém

Ľudia na STU


Na tejto stránke máte zobrazené všetky verejne prístupne údaje o zadanej osobe. Niektoré informácie o personálnom zaradení a funkciách osoby môžu byť skryté.

Ing. Janka Koreňová, PhD.
Identifikačné číslo: 66888
Univerzitný e-mail: qkorenovaj [at] stuba.sk
 

Kontakty     
     
     Publikácie     

V nasledujúcom súhrne sú uvedené všetky informácie evidované k publikáciám.

SÁDECKÁ, J. -- ŠAKOVÁ, N. -- PANGALLO, D. -- KOREŇOVÁ, J. -- KOLEK, E. -- PUŠKÁROVÁ, A. -- BUČKOVÁ, M. -- VALÍK, Ľ. -- KUCHTA, T. Microbial diversity and volatile odour-active compounds of barrelled ewes' cheese as an intermediate product that determines the quality of winter bryndza cheese. LWT Food Science and Technology, 70. s. 237--244.

Originálny názov:
Microbial diversity and volatile odour-active compounds of barrelled ewes' cheese as an intermediate product that determines the quality of winter bryndza cheese
Slovenský názov:
Autor: doc. Ing. Jana Sádecká, PhD. (20%)
Ing. Nikoleta Lukáčová, PhD. (30%)
Domenico Pangallo (10%)
Ing. Janka Koreňová, PhD. (5%)
Emil Kolek (5%)
Andrea Puškárová (5%)
Mária Bučková (5%)
prof. Ing. Ľubomír Valík, PhD. (10%)
Tomáš Kuchta (10%)
Pracovisko: Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
Druh publikácie:
články v časopisoch
Periodikum:
LWT Food Science and Technology
Číslo zväzku (ročník):
70
Od strany:
237
Do strany:
244
Počet strán:
8
Pôvodný jazyk:
angličtina
Kategória publikácie:
ADC Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Vedný odbor:
Rok uplatnenia: 2016
Rok odoslania:
2016
 
Záznam vložil:
Posledná zmena:
31.08.2017 15:14 (Import dát z knižnice)


Bližšie určenie zdroja:

LWT Food Science and Technology.

Originálny názov:
LWT Food Science and Technology
Anglický názov:
Český názov:
Autor:
Druh publikácie:
ostatné
Rok uplatnenia:
Pôvodný jazyk:
Popis v originálnom jazyku:
Popis v anglickom jazyku:
Popis v českom jazyku:
Rok uplatnenia:
Rok odoslania:
Posledná zmena:
20.01.2017 09:25 (Michal Lukáč)