12. 11. 2019  7:59 Svätopluk
Akademický informační systém

Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT) - seznam garantovaných předmětů


Aktuálně vyučované předměty

V následujícím seznamu jsou uvedeny aktuálně vyučované předměty. Období: ZS 2019/2020 - FCHPT, 2019/2020 - doktorandská studia - FCHPT, LS 2019/2020 - FCHPT.

KódNázev předmětuObdobíGarant
N425A0_4IAnalýza a spracovanie experimentálnych údajovZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425A0_4BAnalýza potravínZS 2019/2020 - FCHPTprof. Ing. Peter Šimko, DrSc.
N425B4_4BBezpečnosť a balenie potravínZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Stanislav Sekretár, PhD.
N425H2_4BHygiena a ochrana zdraviaZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Jarmila Hojerová, PhD.
N425C0_4BChémia potravínZS 2019/2020 - FCHPTprof. Ing. Peter Šimko, DrSc.
N425C0_4IChémia tenzidov a technológia detergentovZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Stanislav Sekretár, PhD.
N425I1_4BInformačné technológie v potravinárstve a kozmetikeZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Stanislav Sekretár, PhD.
425J0_4DJednotkové procesy v potravinárstve2019/2020 - doktorandská studia - FCHPTprof. Ing. Štefan Schmidt, PhD.
N425K0_4IKozmetická chémia a technológiaZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Jarmila Hojerová, PhD.
N425K2_4BKozmetické aspekty anatómie a fyziológie kožeZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Jarmila Hojerová, PhD.
N425K0_4DKozmetológia, hygiena a ochrana zdravia2019/2020 - doktorandská studia - FCHPTdoc. Ing. Jarmila Hojerová, PhD.
N425L0_4BLaboratórne cvičenie z analýzy potravínZS 2019/2020 - FCHPTprof. Ing. Peter Šimko, DrSc.
N425L4_4ILaboratórne cvičenie z mikrobiológie potravinárskych výrob a kozmetikyZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Mária Greifová, PhD.
N425L1_4ILaboratórne cvičenie z technológie cereáliíZS 2019/2020 - FCHPTIng. Zlatica Kohajdová, PhD.
N425L2_4ILaboratórne cvičenie z technológie mäsa a mäsových výrobkovZS 2019/2020 - FCHPTIng. Ladislav Staruch, PhD.
N425L0_4ILaboratórne cvičenie z technológie mlieka a mliečnych výrobkovZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Mária Greifová, PhD.
N425M0_4IMikrobiológia potravinárskych výrob a kozmetikyZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Mária Greifová, PhD.
N425P2_4IPočítačové aplikácie v potravinárstveZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Stanislav Sekretár, PhD.
N425P0_4IPochutiny a nápojeZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425P6_4BPotravinárska technológiaZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425P4_4IPotravinárske disperzné sústavyZS 2019/2020 - FCHPTprof. Ing. Peter Šimko, DrSc.
N425P1_4IPotravinárske inžinierstvoZS 2019/2020 - FCHPTprof. Ing. Štefan Schmidt, PhD.
425P0_4BPotravinárske suroviny a technológieZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425P5_4BPotravinárske technológieZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425P3_4IPrírodné látky v kozmetikeZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Jarmila Hojerová, PhD.
N425T1_4ITechnológia cereáliíZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425T3_4ITechnológia mäsa a mäsových výrobkovZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425T0_4ITechnológia mlieka a mliečnych výrobkovZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Mária Greifová, PhD.
N425T7_4ITechnológia sacharidovZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425T8_4ITechnológia špeciálnych potravinárskych výrobZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425T9_4ITeoretické základy konzervovania potravínZS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425T6_4ITukárstvo a bytová chémiaZS 2019/2020 - FCHPTprof. Ing. Štefan Schmidt, PhD.
N425Z5_4BZáklady chémie potravínZS 2019/2020 - FCHPTprof. Ing. Peter Šimko, DrSc.
N425Z0_4IZáklady potravinárskeho inžinierstvaZS 2019/2020 - FCHPTprof. Ing. Štefan Schmidt, PhD.
425B1_4BBakalárska prácaLS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Monika Bakošová, PhD.
425B2_4BBakalárska prácaLS 2019/2020 - FCHPTprof. Ing. Štefan Schmidt, PhD.
425B3_4BBalenie a bezpečnosť potravínLS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Stanislav Sekretár, PhD.
N425B4_4BBezpečnosť a balenie potravínLS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Stanislav Sekretár, PhD.
N425H0_4IHygiena a sanitácia v potravinárskom a kozmetockom priemysleLS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Mária Greifová, PhD.
N425I1_4BInformačné technológie v potravinárstve a kozmetikeLS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Stanislav Sekretár, PhD.
N425L2_4ILaboratórne cvičenie z technológie mäsa a mäsových výrobkovLS 2019/2020 - FCHPTIng. Ladislav Staruch, PhD.
425P2_4BPotravinárske inžinierstvoLS 2019/2020 - FCHPTprof. Ing. Štefan Schmidt, PhD.
425P1_4BPotravinárske inžinierstvoLS 2019/2020 - FCHPTprof. Ing. Štefan Schmidt, PhD.
N425P4_4BPotravinárske surovinyLS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
425P3_4BPotravinárske suroviny a technológieLS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425T3_4ITechnológia mäsa a mäsových výrobkovLS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425T4_4ITechnológia rastlinných neúdržných potravínLS 2019/2020 - FCHPTprof. Ing. Peter Šimko, DrSc.
N425T2_4ITeoretické základy konzervovania potravínLS 2019/2020 - FCHPTprof. Ing. Peter Šimko, DrSc.
N425T9_4ITeoretické základy konzervovania potravínLS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425T5_4ITrendy v analýze potravínLS 2019/2020 - FCHPTprof. Ing. Peter Šimko, DrSc.
N425T10_4ITrendy v analýze potravínLS 2019/2020 - FCHPTprof. Ing. Peter Šimko, DrSc.
N425Z1_4BZáklady hygieny a sanitácieLS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Mária Greifová, PhD.
N425Z2_4BZáklady kozmetickej chémie a technológieLS 2019/2020 - FCHPTdoc. Ing. Jarmila Hojerová, PhD.

Informační listy garantovaných předmětů je možné vytisknout ve formě brožury. Brožuru vytisknete stiskem tlačítka Tisk brožury.

Předměty budoucích období

V následujícím seznamu jsou uvedeny předměty, které jsou zařazené do budoucích období.

KódNázev předmětuObdobíGarant
N425A0_4IAnalýza a spracovanie experimentálnych údajovZS 2020/2021 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425A0_4BAnalýza potravínZS 2020/2021 - FCHPTprof. Ing. Peter Šimko, DrSc.
N425H2_4BHygiena a ochrana zdraviaZS 2020/2021 - FCHPTdoc. Ing. Jarmila Hojerová, PhD.
N425C0_4BChémia potravínZS 2020/2021 - FCHPTprof. Ing. Peter Šimko, DrSc.
N425C0_4IChémia tenzidov a technológia detergentovZS 2020/2021 - FCHPTdoc. Ing. Stanislav Sekretár, PhD.
N425I1_4BInformačné technológie v potravinárstve a kozmetikeZS 2020/2021 - FCHPTdoc. Ing. Stanislav Sekretár, PhD.
N425K0_4IKozmetická chémia a technológiaZS 2020/2021 - FCHPTdoc. Ing. Jarmila Hojerová, PhD.
N425K2_4BKozmetické aspekty anatómie a fyziológie kožeZS 2020/2021 - FCHPTdoc. Ing. Jarmila Hojerová, PhD.
N425L0_4BLaboratórne cvičenie z analýzy potravínZS 2020/2021 - FCHPTprof. Ing. Peter Šimko, DrSc.
N425L4_4ILaboratórne cvičenie z mikrobiológie potravinárskych výrob a kozmetikyZS 2020/2021 - FCHPTdoc. Ing. Mária Greifová, PhD.
N425L1_4ILaboratórne cvičenie z technológie cereáliíZS 2020/2021 - FCHPTIng. Zlatica Kohajdová, PhD.
N425L2_4ILaboratórne cvičenie z technológie mäsa a mäsových výrobkovZS 2020/2021 - FCHPTIng. Ladislav Staruch, PhD.
N425L0_4ILaboratórne cvičenie z technológie mlieka a mliečnych výrobkovZS 2020/2021 - FCHPTdoc. Ing. Mária Greifová, PhD.
N425M0_4IMikrobiológia potravinárskych výrob a kozmetikyZS 2020/2021 - FCHPTdoc. Ing. Mária Greifová, PhD.
N425P2_4IPočítačové aplikácie v potravinárstveZS 2020/2021 - FCHPTdoc. Ing. Stanislav Sekretár, PhD.
N425P0_4IPochutiny a nápojeZS 2020/2021 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425P6_4BPotravinárska technológiaZS 2020/2021 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425P4_4IPotravinárske disperzné sústavyZS 2020/2021 - FCHPTprof. Ing. Peter Šimko, DrSc.
N425P1_4IPotravinárske inžinierstvoZS 2020/2021 - FCHPTprof. Ing. Štefan Schmidt, PhD.
425P0_4BPotravinárske suroviny a technológieZS 2020/2021 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425P5_4BPotravinárske technológieZS 2020/2021 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425P3_4IPrírodné látky v kozmetikeZS 2020/2021 - FCHPTdoc. Ing. Jarmila Hojerová, PhD.
N425T1_4ITechnológia cereáliíZS 2020/2021 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425T3_4ITechnológia mäsa a mäsových výrobkovZS 2020/2021 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425T0_4ITechnológia mlieka a mliečnych výrobkovZS 2020/2021 - FCHPTdoc. Ing. Mária Greifová, PhD.
N425T7_4ITechnológia sacharidovZS 2020/2021 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425T8_4ITechnológia špeciálnych potravinárskych výrobZS 2020/2021 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425T9_4ITeoretické základy konzervovania potravínZS 2020/2021 - FCHPTdoc. Ing. Jolana Karovičová, PhD.
N425T6_4ITukárstvo a bytová chémiaZS 2020/2021 - FCHPTprof. Ing. Štefan Schmidt, PhD.
N425Z5_4BZáklady chémie potravínZS 2020/2021 - FCHPTprof. Ing. Peter Šimko, DrSc.
N425Z0_4IZáklady potravinárskeho inžinierstvaZS 2020/2021 - FCHPTprof. Ing. Štefan Schmidt, PhD.