17. 8. 2019  18:52 Milica
Akademický informačný systém

Prehľad vypísaných tém - Fakulta chemickej a potravinárskej technológie


Základné údaje

Typ práce: Diplomová práca
Názov témy: Dynamika rastu Escherichia coli v závislosti od teploty a koncentrácie NaCl
Názov témy anglicky: Growth dynamics of Escherichia coli in dependence on temperature and NaCl concentration
Stav témy: schválené (prof. Ing. Ľubomír Valík, PhD. - Garant študijného programu)
Vedúci práce: Ing. Alžbeta Medveďová, PhD.
Fakulta: Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
Garantujúce pracovisko: Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín - ÚPV FCHPT
Max. počet študentov: 1
Akademický rok:2018/2019
Navrhol: Ing. Alžbeta Medveďová, PhD.
Abstrakt: Cieľom práce bude pomocou nástrojov prediktívnej mikrobiológie popísať vplyv teploty, aktivity vody a ich vzájomných kombinácií na dynamiku rastu izolátu Escherichia coli PS II v modelovom prostredí.



Obmedzenie k téme

Na prihlásenie riešiteľa na tému je potrebné splnenie jedného z nasledujúcich obmedzení

Obmedzenie na študijný program
Tabuľka zobrazuje obmedzenie na študijný program, odbor, špecializáciu, ktorý musí mať študent zapísaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

ProgramZameranieŠpecializácia
I-VHKP výživa a hodnotenie kvality potravín-- nezadané -- -- nezadané --

Obmedzenie na predmety
Tabuľka zobrazuje obmedzenia na predmet, ktorý musí mať študent odštudovaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

PracoviskoNázov predmetu
Nenájdené žiadne vyhovujúce dáta.