23. 8. 2019  17:40 Filip
Akademický informačný systém

Prehľad vypísaných tém - Fakulta chemickej a potravinárskej technológie


Základné údaje

Typ práce: Diplomová práca
Názov témy: Inkorporácia lupinovej múky do výrobkov na báze cereálií
Názov témy anglicky: Incorporation of lupine flour into the cereal-based products
Stav témy: schválené (prof. Ing. Štefan Schmidt, PhD. - Garant študijného programu)
Vedúci práce: Ing. Zlatica Kohajdová, PhD.
Fakulta: Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
Garantujúce pracovisko: Ústav potravinárstva a výživy - FCHPT
Max. počet študentov: 1
Akademický rok:2018/2019
Navrhol: Ing. Zlatica Kohajdová, PhD.
Abstrakt: Práca je zameraná na prípravu cereálnych výrobkov obsahujúcich rôzny podiel lupinovej múky. Samostatná časť práce bude venovaná sledovaniu vplyvu prídavku lupinovej múky na reologické parametre pšeničného cesta a kvalitu finálnych výrobkov.



Obmedzenie k téme

Na prihlásenie riešiteľa na tému je potrebné splnenie jedného z nasledujúcich obmedzení

Obmedzenie na študijný program
Tabuľka zobrazuje obmedzenie na študijný program, odbor, špecializáciu, ktorý musí mať študent zapísaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

ProgramZameranieŠpecializácia
I-POHYKO potraviny, hygiena, kozmetika-- nezadané -- -- nezadané --

Obmedzenie na predmety
Tabuľka zobrazuje obmedzenia na predmet, ktorý musí mať študent odštudovaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

PracoviskoNázov predmetu
Nenájdené žiadne vyhovujúce dáta.