18. 10. 2019  13:24 Lukáš
Akademický informačný systém

Prehľad vypísaných tém - Fakulta chemickej a potravinárskej technológie


Základné údaje

Typ práce: Bakalárska práca
Názov témy: Vplyv terroir na kvalitu odrodového vína Veltlínske zelené 2018
Názov témy anglicky: Influence of terroir on quality of varietal wine Grunerveltliner 2018
Stav témy: schválené (doc. Ing. Daniela Šmogrovičová, PhD. - Garant študijného programu)
Vedúci práce: Ing. Katarína Furdíková, PhD.
Fakulta: Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
Garantujúce pracovisko: Ústav biotechnológie - FCHPT
Max. počet študentov: 1
Akademický rok:2018/2019
Navrhol: Ing. Katarína Furdíková, PhD.
Abstrakt: Posúdenie vplyvu lokality na základné ako aj špecifické parametre hroznového vína odrody Veltlínske zelené. Analýza tvorby aromatických látok určujúcich celkovú arómu výsledného vína. Porovnanie spontánnej fermentácie a fermentácie pomocou čistej kultúry kvasiniek



Obmedzenie k téme

Na prihlásenie riešiteľa na tému je potrebné splnenie jedného z nasledujúcich obmedzení

Obmedzenie podľa štúdia
Tabuľka zobrazuje obmedzenia podľa štúdia, na ktoré musí byť študent zapísaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

Program
B-BIOT biotechnológia

Obmedzenie na predmety
Tabuľka zobrazuje obmedzenia na predmet, ktorý musí mať študent odštudovaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

PracoviskoNázov predmetu
Nenájdené žiadne vyhovujúce dáta.