28. 5. 2020  10:48 Viliam
Akademický informačný systém

Prehľad vypísaných tém - Fakulta chemickej a potravinárskej technológie


Základné údaje

Typ práce:
Bakalárska práca
Názov témy:
Nutričné benefity semien Láskavca (Amaranthus sp.)
Názov témy anglicky: Nutritional Benefits of Amazon Amaranthus (Amaranthus sp.) Seeds
Stav témy:
schválené (doc. Ing. Stanislav Sekretár, PhD. - Garant študijného programu)
Vedúci práce: doc. Ing. Stanislav Sekretár, PhD.
Fakulta: Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
Garantujúce pracovisko:
Oddelenie potravinárskej technológie - ÚPV FCHPT
Max. počet študentov:
1
Akademický rok:
2018/2019
Navrhol:
Abstrakt: Teoreticko-kompilačná práca.



Obmedzenie k téme

Na prihlásenie riešiteľa na tému je potrebné splnenie jedného z nasledujúcich obmedzení

Obmedzenie podľa štúdia
Tabuľka zobrazuje obmedzenia podľa štúdia, na ktoré musí byť študent zapísaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

Program
B-VYKOZ výživa, kozmetika, ochrana zdravia

Obmedzenie na predmety
Tabuľka zobrazuje obmedzenia na predmet, ktorý musí mať študent odštudovaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

PracoviskoNázov predmetu
Nenájdené žiadne vyhovujúce dáta.