24. 8. 2019  21:55 Bartolomej
Akademický informačný systém

Prehľad vypísaných tém - Fakulta chemickej a potravinárskej technológie


Základné údaje

Typ práce: Diplomová práca
Názov témy: Izolácia a charakterizácia zložiek včelích produktov
Názov témy anglicky: Isolation and characterization of components of bee products
Stav témy: schválené (prof. Ing. Ľubomír Valík, PhD. - Garant študijného programu)
Vedúci práce: Ing. Lukáš Žemlička, PhD.
Fakulta: Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
Garantujúce pracovisko: Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín - ÚPV FCHPT
Max. počet študentov: --
Akademický rok:2018/2019
Navrhol: Ing. Lukáš Žemlička, PhD.
Abstrakt: Včela medonosná patrí svojimi schopnosťami medzi majstrov chemikov a chemických inžinierov. Okrem medu vytvára aj ďalších päť produktov (peľ, propolis, materskú kašičku, vosk a včelí jed), ktoré sú jedinečné či už svojim zložením alebo úlohou, ktorú vo včelstve plnia.



Obmedzenie k téme

Na prihlásenie riešiteľa na tému je potrebné splnenie jedného z nasledujúcich obmedzení

Obmedzenie na študijný program
Tabuľka zobrazuje obmedzenie na študijný program, odbor, špecializáciu, ktorý musí mať študent zapísaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

ProgramZameranieŠpecializácia
I-VHKP výživa a hodnotenie kvality potravín-- nezadané -- -- nezadané --

Obmedzenie na predmety
Tabuľka zobrazuje obmedzenia na predmet, ktorý musí mať študent odštudovaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

PracoviskoNázov predmetu
Nenájdené žiadne vyhovujúce dáta.