18. 10. 2019  10:32 Lukáš
Akademický informačný systém

Prehľad vypísaných tém - Fakulta chemickej a potravinárskej technológie


Základné údaje

Typ práce: Bakalárska práca
Názov témy: Antimikrobiálna účinnosť škoricového oleja
Názov témy anglicky: Antimicrobial activity of cinnamon oil
Stav témy: schválené (doc. Ing. Jarmila Hojerová, PhD. - Garant študijného programu)
Vedúci práce: Ing. František Kreps, PhD.
Fakulta: Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
Garantujúce pracovisko: Ústav potravinárstva a výživy - FCHPT
Max. počet študentov: 2
Akademický rok:2018/2019
Navrhol: Ing. František Kreps, PhD.
Abstrakt: Škoricový olej predstavuje prirodzený zdroj antimikrobiálne aktívnych látok, medzi ktorými dominuje kyselina škoricová a jej aldehyd. Esenciálny olej sa podrobí antimikrobiálnej analýze a analýze základných chemických vlastností.



Obmedzenie k téme

Na prihlásenie riešiteľa na tému je potrebné splnenie jedného z nasledujúcich obmedzení

Obmedzenie podľa štúdia
Tabuľka zobrazuje obmedzenia podľa štúdia, na ktoré musí byť študent zapísaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

Program
B-POVYKO potraviny, výživa, kozmetika

Obmedzenie na predmety
Tabuľka zobrazuje obmedzenia na predmet, ktorý musí mať študent odštudovaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

PracoviskoNázov predmetu
Nenájdené žiadne vyhovujúce dáta.