23. 10. 2019  21:20 Alojza
Akademický informačný systém

Prehľad vypísaných tém - Ústav potravinárstva a výživy (FCHPT)


Základné údaje

Typ práce: Diplomová práca
Názov témy: Antioxidačná aktivita biomasy rakytníka rešetliakového
Názov témy anglicky: Antioxidant activity of sea buckthorn biomass
Stav témy: schválené (prof. Ing. Štefan Schmidt, PhD. - Garant študijného programu)
Vedúci práce: Ing. František Kreps, PhD.
Fakulta: Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
Garantujúce pracovisko: Ústav potravinárstva a výživy - FCHPT
Max. počet študentov: 1
Akademický rok:2018/2019
Navrhol: Ing. František Kreps, PhD.
Abstrakt: Diplomová práca sa venuje stanoveniu antioxidačnej aktivity biomasy rakytníka pomocou metód DPPH, ABTS a EPR. Biomasa rakytníka rešetliakového je bohatým zdrojom antioxidačne účinných látok, medzi ktoré patria najmä polyfenoly.



Obmedzenie k téme

Na prihlásenie riešiteľa na tému je potrebné splnenie jedného z nasledujúcich obmedzení

Obmedzenie podľa štúdia
Tabuľka zobrazuje obmedzenia podľa štúdia, na ktoré musí byť študent zapísaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

Program
I-POHYKO potraviny, hygiena, kozmetika

Obmedzenie na predmety
Tabuľka zobrazuje obmedzenia na predmet, ktorý musí mať študent odštudovaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

PracoviskoNázov predmetu
Nenájdené žiadne vyhovujúce dáta.