22. 10. 2019  6:41 Sergej
Akademický informačný systém

Prehľad vypísaných tém - Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín (ÚPV FCHPT)


Základné údaje

Typ práce: Bakalárska práca
Názov témy: Klíčky vo výžive
Názov témy anglicky: Sprouts in Nutrition
Stav témy: schválené (doc. Ing. Stanislav Sekretár, PhD. - Garant študijného programu)
Vedúci práce: Ing. Silvia Mošovská, PhD.
Fakulta: Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
Garantujúce pracovisko: Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín - ÚPV FCHPT
Max. počet študentov: --
Akademický rok:2018/2019
Navrhol: Ing. Silvia Mošovská, PhD.
Abstrakt: Teoreticko-kompilačný projekt venovaný histórii pestovania klíčkov, ich nutričnej charakteristike a zdravotných aspektov doplnený o dotazník frekvencie ich konzumácie medzi bežnými spotrebiteľmi.



Obmedzenie k téme

Na prihlásenie riešiteľa na tému je potrebné splnenie jedného z nasledujúcich obmedzení

Obmedzenie podľa štúdia
Tabuľka zobrazuje obmedzenia podľa štúdia, na ktoré musí byť študent zapísaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

Program
B-VYKOZ výživa, kozmetika, ochrana zdravia

Obmedzenie na predmety
Tabuľka zobrazuje obmedzenia na predmet, ktorý musí mať študent odštudovaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

PracoviskoNázov predmetu
Nenájdené žiadne vyhovujúce dáta.