Prehľad vypísaných tém - Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
Typ práce: | Bakalárska práca |
Názov témy: | Porovnanie fyzikálno-chemických vlastností látok s dezinfekčnými účinkami používanými v potravinárstve a v medicíne |
Názov témy anglicky: | Comparison of physico-chemical properties of substances with disinfecting effects used in food industry and medicine |
Stav témy: | schválené (doc. Ing. Jarmila Hojerová, PhD. - Garant študijného programu) |
Vedúci práce: | prof. Ing. Vladimír Lukeš, DrSc. |
Fakulta: | Fakulta chemickej a potravinárskej technológie |
Garantujúce pracovisko: | Oddelenie chemickej fyziky - ÚFCHCHF FCHPT |
Max. počet študentov: | 2 |
Akademický rok: | 2019/2020 |
Navrhol: | prof. Ing. Vladimír Lukeš, DrSc. |
Abstrakt: | Bakalárska práca má najmä charakter rešeršnej práce, kde si študent rozšíri svoje poznatky z fyzikálnej a organickej chémie. Primárnym cieľom práce je charakterizovať látky s desinfekčnými účinkami používanými v potravinárstve a v medicíne. Zlúčeniny budú klasifikované podľa štruktúry, biologickej účinnosti a fyzikálnochemických vlastností. Vybrané skupiny molekúl a možné produkty spomínaných reakcií budú analyzované aj z pohľadu QSAR prístupu. |
Obmedzenie k téme
Na prihlásenie riešiteľa na tému je potrebné splnenie jedného z nasledujúcich obmedzení
Obmedzenie podľa štúdia
Tabuľka zobrazuje obmedzenia podľa štúdia, na ktoré musí byť študent zapísaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.
Program |
---|
B-POVYKO potraviny, výživa, kozmetika |
Tabuľka zobrazuje obmedzenia na predmet, ktorý musí mať študent odštudovaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.
Pracovisko | Názov predmetu |
---|---|
Nenájdené žiadne vyhovujúce dáta. |