Nov 22, 2019   3:07 a.m. Cecília
Academic information system

Summary of topics offered - Faculty of Chemical and Food Technology


Basic information

Type of work: Diploma thesis
Topic: Využitie šťavy rakytníka rešetliakového na prípravu ovocných fermentovaných nápojov
Title of topic in English: Preparation of fermented fruit drinks from sea buckthorn juice
State of topic: approved (prof. Ing. Štefan Schmidt, PhD. - Study programme supervisor)
Thesis supervisor: Ing. Zuzana Burčová, PhD.
Faculty: Faculty of Chemical and Food Technology
Supervising department: Institute of Food Science and Nutrition - FCFT
Max. no. of students: 1
Academic year:2019/2020
Proposed by: Ing. Zuzana Burčová, PhD.
Summary: Probiotické baktérie použité vo fermentačných technológiách môžu prispieť k rozšíreniu ponuky probiotických výrobkov na našom trhu, ako aj vhodným nemliečnym variantom probiotických výrobkov na báze rastlinných substrátov. Tie dokážu prekonať jednu z hlavných nevýhod mliečnych výrobkov, ku ktorým patrí laktózová intolerancia a alergia na mliečne proteíny.



Limitations of the topic

To sign up for a topic it is necessary to fulfil one of the following restrictions

Restrictions by study
The table shows restrictions by study to which the student has to be enrolled in order to sign up for the given topic.

Programme
I-POHYKO Food, Hygiene, Cosmetics

Limit to courses
The table shows limitations of a course the student has to complete to be able to register for a given topic.

DepartmentCourse title
No suitable data found.