Nov 11, 2019   9:44 p.m. Martin
Academic information system

Summary of topics offered - Faculty of Chemical and Food Technology


Basic information

Type of work: Diploma thesis
Topic: Antimikrobiálny účinok zlúčenín rastlinného pôvodu
Title of topic in English: Antimicrobial compounds of plant origin
State of topic: approved (prof. Ing. Ľubomír Valík, PhD. - Study programme supervisor)
Thesis supervisor: Ing. Lukáš Žemlička, PhD.
Faculty: Faculty of Chemical and Food Technology
Supervising department: Department of Nutrition and Food Quality Assessment - IFSN FCFT
Max. no. of students: 1
Academic year:2019/2020
Proposed by: Ing. Lukáš Žemlička, PhD.
Summary: Aditíva a konzervačné látky v potravinách bránia rozvoju nebezpečných mikroorganizmov a pomáhajú predĺžiť trvanlivosť potravín. V súčasnosti predstavujú antimikrobiálne pôsobiace zlúčeniny a metabolity rastlinného pôvodu jednu z možných ciest vývoja nových konzervačných látok. Práca sa venuje sledovaniu vplyvu prírodných extraktov na potláčanie rastu rôznych modelových mikroorganizmov.



Limitations of the topic

To sign up for a topic it is necessary to fulfil one of the following restrictions

Restrictions by study
The table shows restrictions by study to which the student has to be enrolled in order to sign up for the given topic.

Programme
I-VHKP Nutrition and Food Quality Assessment

Limit to courses
The table shows limitations of a course the student has to complete to be able to register for a given topic.

DepartmentCourse title
No suitable data found.