22. 2. 2020  5:48 Etela
Akademický informačný systém

Prehľad vypísaných tém - Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín (ÚPV FCHPT)


Základné údaje

Typ práce: Diplomová práca
Názov témy: Antimikrobiálny účinok zlúčenín rastlinného pôvodu
Názov témy anglicky: Antimicrobial compounds of plant origin
Stav témy: schválené (prof. Ing. Ľubomír Valík, PhD. - Garant študijného programu)
Vedúci práce: Ing. Lukáš Žemlička, PhD.
Fakulta: Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
Garantujúce pracovisko: Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín - ÚPV FCHPT
Max. počet študentov: 1
Akademický rok:2019/2020
Navrhol: Ing. Lukáš Žemlička, PhD.
Abstrakt: Aditíva a konzervačné látky v potravinách bránia rozvoju nebezpečných mikroorganizmov a pomáhajú predĺžiť trvanlivosť potravín. V súčasnosti predstavujú antimikrobiálne pôsobiace zlúčeniny a metabolity rastlinného pôvodu jednu z možných ciest vývoja nových konzervačných látok. Práca sa venuje sledovaniu vplyvu prírodných extraktov na potláčanie rastu rôznych modelových mikroorganizmov.



Obmedzenie k téme

Na prihlásenie riešiteľa na tému je potrebné splnenie jedného z nasledujúcich obmedzení

Obmedzenie podľa štúdia
Tabuľka zobrazuje obmedzenia podľa štúdia, na ktoré musí byť študent zapísaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

Program
I-VHKP výživa a hodnotenie kvality potravín

Obmedzenie na predmety
Tabuľka zobrazuje obmedzenia na predmet, ktorý musí mať študent odštudovaný, aby sa mohol na danú tému prihlásiť.

PracoviskoNázov predmetu
Nenájdené žiadne vyhovujúce dáta.