18. 10. 2019  23:51 Lukáš
Akademický informační systém

Přehled vypsaných témat - Ústav biotechnológie (FCHPT)


Aplikace zobrazuje seznam aktuálních a schválených témat, která jsou vypsána pod zvoleným pracovištěm nebo pod všemi jeho podřízenými pracovišti. Omezit výpis témat můžete podle následujících kritérií.

Pomocí následujícího filtru můžete omezit zobrazované záznamy.

Typ práce:
Program:
Vedoucí tématu:

* | B | D | E | F | Ch | I | K | O | P | R | S | Š | U | V

Poř.TypNázev tématuVedoucí práceGarantující pracovištěProgramZaměřeníUrčené proPodrobnostiObsazeno/MaxŘešitelé
1.BPBioaktívne látky rakytníka rešetliakového v rôznych štádiách zrelosti a ich enzymatická úpravaCiesarová, Z.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti tématu0 / 2--
2.BPBiokatalytické oxidačno-redukčné premeny aldehydov a alkoholov pri príprave prírodných arómŠtefuca, V.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
3.DPBiotechnologická produkcia ergotioneínu pomocou Saccharomyces cerevisiaeČertík, M.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTEI-BIOTE-BIOFCHPTPodrobnosti tématu0 / ----
4.DPBiotechnologická valorizácia poľnohospodárskych odpadov získaných zo spracovania potravínČertík, M.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTEI-BIOTE-BIOFCHPTPodrobnosti tématu0 / ----
5.BPDeterminácia fungálnej biomasy v procese polosuchých fermentáciíKlempová, T.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
6.DPEnzymatická príprava látok s vysokou pridanou hodnotouRebroš, M.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTEI-BIOTE-BIOFCHPTPodrobnosti tématu0 / ----
7.BPEnzymatická úprava cereálnych surovín ako spôsob prevencie vzniku akrylamiduCiesarová, Z.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti tématu0 / ----
8.DPFaktory pôsobiace na tvorbu senzorického profilu tokajských cibébFurdíková, K.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTEI-BIOTE-BIOFCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
9.DPCharakterizácia enologicky využiteľných kmeňov Saccharomyces cerevisiaeFurdíková, K.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTEI-BIOTE-BIOFCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
10.BPCharakterizácia enologických vlastností čistých kultúr Saccharomyces cerevisiaeFurdíková, K.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
11.BPCharakterizácia rekombinantnej steryl glukozidázyRebroš, M.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti tématu0 / ----
12.DPChemoenzymatická syntéza látok pre rýchlu diagnostiku skrytých ochoreníHronská, H.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTEI-BIOTE-BIOFCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
13.DPIzolácia rekombinantných proteínov a peptidovRebroš, M.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTEI-BIOTE-BIOFCHPTPodrobnosti tématu0 / ----
14.BPKonverzia odpadových materiálov na acetylované diacylglyceroly rekombinantnou kvasinkou Yarrowia lipolyticaČertík, M.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti tématu0 / ----
15.DPOptimalizácia produkcie rekombinatnej steryl glykozidázy a jej využitie v bionaftovom priemysleKrasňan, V.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTE--FCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
16.BPPríprava bionanočastíc z rastlinných polyfenolovDercová, K.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
17.DPPríprava rekombinantného kmeňa Yarrowia lipolytica pre efektívnu produkciu kyseliny erukovejGajdoš, P.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTEI-BIOTE-BIOFCHPTPodrobnosti tématu0 / ----
18.BPProdukcia a charakterizácia extracelulárnych glykozidhydroláz u vláknitých húbHronská, H.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
19.BPProdukcia kyseliny erukovej konverziou odpadových materiálov pomocou Yarrowia lipolyticaGajdoš, P.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti tématu0 / ----
20.BPProdukcia kyseliny punikovej rekombinantnou kvasinkou Yarrowia lipolyticaGajdoš, P.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti tématu0 / ----
21.DPProdukcia rekombinantných proteínov s environmentálnou aplikáciou pomocou Pichie pastorisKrasňan, V.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTE--FCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
22.DPRedizajn metabolizmu Yarrowia lipolytica za účelom efektívnej produkcie acetylovaných diacylglycerolovGajdoš, P.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTEI-BIOTE-BIOFCHPTPodrobnosti tématu0 / ----
23.DPRekombinantná príprava lyáz.Hegyi, Z.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTEI-BIOTE-BIOFCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
24.DPRekombinantná produkcia hydroperoxidlyázy a jej aplikácia na prípravu arómRebroš, M.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTEI-BIOTE-BIOFCHPTPodrobnosti tématu0 / ----
25.DPSelekcia a charakterizácia kvasiniek na prípravu nízkoalkoholických pívŠmogrovičová, D.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTE--FCHPTPodrobnosti tématu0 / 2--
26.DPSladovnická kvalita odrôd jačmeňa skúšaných po zbere 2019Psota, V.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTEI-BIOTE-BIOFCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
27.BPŠtúdium polyolovej dráhy v mozgu diabetických potkanovHronská, H.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
28.BPŠtúdium produkcie hemicelulolytických enzýmov pomocou polosuchých fermentáciíKlempová, T.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
29.BPUtilizácia odpadových olejov v procese polosuchej fermentácie hubou Mortierella alpinaKlempová, T.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
30.BPVplyv odpadových olejov na biosyntézu C20 polynenasýtených mastných kyselínKlempová, T.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
31.BPVplyv odpadových olejov na biosyntézu lipofilných metabolitov Umbelopsis isabellinaČertík, M.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti tématu0 / ----
32.DPVplyv ochorenia viniča na kvalitu a mikroflóru jeho plodovFurdíková, K.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTEI-BIOTE-BIOFCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
33.BPVplyv ochorenia viniča na kvalitu jeho plodovFurdíková, K.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
34.DPVyužitie bioseparačných a biotransformačných metód na prípravu nápojov s biologicky účinnými látkamiŠtefuca, V.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTE--FCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
35.BPVyužitie environmentálnych odpadov na produkciu rekombinantných enzýmovKrasňan, V.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
36.DPVyužitie fungálnych polosuchých fermentácií vo výžive hydinyKlempová, T.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTEI-BIOTE-BIOFCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
37.DPVyužitie rekombinantnej katalázy-peroxidázy na prípravu prírodných arómŠtefuca, V.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTE--FCHPTPodrobnosti tématu0 / 1--
38.DPVyužitie rekombinantných glukozidáz v priemyselných procesochRebroš, M.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTEI-BIOTE-BIOFCHPTPodrobnosti tématu0 / ----
39.DPVývoj senzoricky aktívnych látok v šumivých vínach vyrobených tradičnou metódouFurdíková, K.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTEI-BIOTE-BIOFCHPTPodrobnosti tématu0 / ----