21. 10. 2019  16:46 Uršuľa
Akademický informačný systém

Prehľad vypísaných tém - Ústav biotechnológie (FCHPT)


Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Program:
Vedúci témy:

* | B | D | E | F | Ch | I | K | O | P | R | S | Š | U | V

Por.TypNázov témyVedúci práceGarantujúce pracoviskoProgramZameranieUrčené prePodrobnostiObsadené/MaxRiešitelia
1.BPVplyv odpadových olejov na biosyntézu C20 polynenasýtených mastných kyselínKlempová, T.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
2.BPVplyv odpadových olejov na biosyntézu lipofilných metabolitov Umbelopsis isabellinaČertík, M.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti témy0 / ----
3.DPVplyv ochorenia viniča na kvalitu a mikroflóru jeho plodovFurdíková, K.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTEI-BIOTE-BIOFCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
4.BPVplyv ochorenia viniča na kvalitu jeho plodovFurdíková, K.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
5.DPVyužitie bioseparačných a biotransformačných metód na prípravu nápojov s biologicky účinnými látkamiŠtefuca, V.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTE--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
6.BPVyužitie environmentálnych odpadov na produkciu rekombinantných enzýmovKrasňan, V.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
7.DPVyužitie fungálnych polosuchých fermentácií vo výžive hydinyKlempová, T.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTEI-BIOTE-BIOFCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
8.DPVyužitie rekombinantnej katalázy-peroxidázy na prípravu prírodných arómŠtefuca, V.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTE--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
9.DPVyužitie rekombinantných glukozidáz v priemyselných procesochRebroš, M.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTEI-BIOTE-BIOFCHPTPodrobnosti témy0 / ----
10.BPVývoj imobilizovaných biokatalyzátorov pre Baeyer-Villigerovej biooxidácieBučko, M.Ústav biotechnológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti témy0 / ----
11.DPVývoj senzoricky aktívnych látok v šumivých vínach vyrobených tradičnou metódouFurdíková, K.Ústav biotechnológie (FCHPT)I-BIOTEI-BIOTE-BIOFCHPTPodrobnosti témy0 / ----