21. 10. 2019  7:17 Uršuľa
Akademický informačný systém

Prehľad vypísaných tém - Fakulta chemickej a potravinárskej technológie


Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Program:
Zameranie:
Vedúci témy:
Garantujúce pracovisko:

* | A | B | C | Č | D | E | F | G | H | Ch | I | K | L | M | N | O | P | R | S | Š | T | U | V | W | Z | 4

Por.TypNázov témyVedúci práceGarantujúce pracoviskoProgramZameranieUrčené prePodrobnostiObsadené/MaxRiešitelia
1.BPAktuálne problémy týkajúce sa fotoprotekcie kože (Ďurčová Dominika)Hojerová, J.Ústav potravinárstva a výživy (FCHPT)B-POVYKO--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
2.DPAlternatívna výroba esterov pomocou následných reakcií v reaktívno-destilačnej kolóneLabovská, Z.Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva (ÚCHEI FCHPT)I-CHEI--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
3.BPAlternatívne prostriedky v boji proti mikrobiálnym infekciám.Olejníková, P.Ústav biochémie a mikrobiológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
4.DPAnalytické hodnotenie lepivých nečistôt v okruhu papierenského stroja vo vzťahu k parametrom procesuŠutý, Š.Oddelenie dreva, celulózy a papiera (ÚPSP FCHPT)I-PSPI-PSP-DRCEPAFCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
5.BPAnalytické metódy na určovanie pravosti a zisťovanie falšovania mliečnych výrobkovGreifová, M.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)B-POVYKO--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
6.BPAnalýza metylesterov rastlinných olejov pre prípravu biopalívHájeková, E.Oddelenie organickej technológie, katalýzy a ropy (ÚOCHKP FCHPT)B-CHEMAT--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
7.BPAnalýza prístreku biokomponentov v procese katalytického krakovaniaVariny, M.Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva (ÚCHEI FCHPT)B-CHI--FCHPTPodrobnosti témy0 / ----
8.BPAnalýza vzťahov medzi chemickou štruktúrou a psychotropnými účinkami vybraných skupín molekúlLukeš, V.Oddelenie chemickej fyziky (ÚFCHCHF FCHPT)B-CHEMAT--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
9.BPAntibakteriálne obalové materiály na báze biodegradovateľných polymérov a prírodných nanovlákien pre využitie v potravinárskom priemysle.Khunová, V.Ústav prírodných a syntetických polymérov (FCHPT)B-CHEMAT--FCHPTPodrobnosti témy0 / 2--
10.DPAntimikrobiálne nanovlákna na báze halloyzitu a biodegradovateľných polymérov pre aplikácie v medicíneKhunová, V.Oddelenie plastov, kaučuku a vlákien (ÚPSP FCHPT)I-PSP--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
11.BPAntimikrobiálne vlastnosti laktoferínuGreifová, M.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)B-POVYKO--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
12.DPAntimikrobiálny účinok zlúčenín rastlinného pôvoduŽemlička, L.Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín (ÚPV FCHPT)I-VHKP--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
13.BPAntioxidačné látky v obilnináchMinarovičová, L.Ústav potravinárstva a výživy (FCHPT)B-POVYKO--FCHPTPodrobnosti témy0 / ----
14.BPAntioxidanty v rôznych druhoch čajovHybenová, E.Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín (ÚPV FCHPT)B-POVYKO--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
15.DPAntioxidanty v bobuľovom ovocí a ich zmeny počas skladovaniaHybenová, E.Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín (ÚPV FCHPT)I-VHKP--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
16.DPAntioxidanty vo vínachHybenová, E.Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín (ÚPV FCHPT)I-VHKP--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
17.DPAntioxidanty z vybraných odpadov potravinárskych výrobSchmidt, Š.Ústav potravinárstva a výživy (FCHPT)I-POHYKO--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
18.BPAplikácia elektrochemických biosenzorov na detekciu toxicity priemyselných analytovBlaškovičová, J.Ústav analytickej chémie (FCHPT)B-CHEMAT--FCHPTPodrobnosti témy0 / 2--
19.BPAplikácia kvantovej a klasickej mechaniky pre štúdium enzýmovPoliak, P.Oddelenie chemickej fyziky (ÚFCHCHF FCHPT)B-CHEMAT--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
20.BPAplikácia kvantovej a klasickej mechaniky pre štúdium enzýmovPoliak, P.Oddelenie chemickej fyziky (ÚFCHCHF FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
21.BPAplikácia prírodných zdrojov saponínov ako alternatíva za syntetické povrchovo aktívne látkyBurčová, Z.Ústav potravinárstva a výživy (FCHPT)B-POVYKO--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
22.DPAplikácia vodných extraktov získaných z mrlíka čilského pri výrobe nových druhov fermentovaných nápojovKarovičová, J.Ústav potravinárstva a výživy (FCHPT)I-POHYKO--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
23.BPAplikácie plazmových technológií v medicíne a poľnohospodárstveKaliňáková, B.Ústav biochémie a mikrobiológie (FCHPT)B-BIOT--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
24.DPAromatizácia ľahkých alkánov na hierarchických zeolitochHorňáček, M.Oddelenie organickej technológie, katalýzy a ropy (ÚOCHKP FCHPT)I-CHTI--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
25.BPAtmosférická korózia duplexných povlakovZemanová, M.Oddelenie anorganickej technológie (ÚACHTM FCHPT)B-CHEMAT--FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
26.DPAutomatizovaný nástroj pre prirodzene bezpečnejší návrh chemických prevádzokJanošovský, J.Oddelenie chemického a biochemického inžinierstva (ÚCHEI FCHPT)I-CHEI--FCHPTPodrobnosti témy0 / ----