29. 10. 2020  3:27 Klára, pamätný deň - Deň narodenia Ľudovíta Štúra
Akademický informačný systém

Prehľad vypísaných tém - Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)


Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Program:
Vedúci témy:

* | A | B | F | H | Ch | I | M | N | O | P | R | S | T | V | Z

Por.
Typ
Názov témyVedúci práce
Garantujúce pracovisko
Program
Určené pre
Podrobnosti
Obsadené/Max
Riešitelia
1.
BP
Vedľajšie produkty vinárskeho priemyslu a ich využitie pri výrobe cereálnych produktov
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
1 / 1
2.
BPVplyv nových technológii v potravinárstve na kyslomliečne baktérie
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKOFCHPT
Podrobnosti témy
0 / 1
--
3.
DPVýber vhodných štarcovacích kultúr na výrobu nemliečnych probiotických nápojovGreifová, M.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)I-POHYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
1 / 1
4.
BP
Využitie aditív na úpravu kvality ražného pečiva
Lauková, M.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
1 / -- Varga, B.
5.
BP
Využitie hmyzu ako potravinyMinarovičová, L.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)B-POVYKOFCHPT
Podrobnosti témy
1 / 1
Krčová, D.
6.
DPVyužitie kompozitných zmesí pri výrobe cereálnych výrobkovKohajdová, Z.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)I-POHYKOFCHPTPodrobnosti témy1 / 1 Michalcová, K.
7.
DP
Využitie vedľajších produktov z lisovania makového oleja v cereálnych výrobkochLauková, M.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
I-POHYKOFCHPT
Podrobnosti témy
1 / --
8.
BP
Využitie vedľajších produktov získaných pri spracovaní jabĺk na potravinárske účely
Kohajdová, Z.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
0 / 1
--
9.
BP
Význam glykemického indexu potravín pri stravovaní diabetikov
Kohajdová, Z.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPT
Podrobnosti témy
1 / 1
10.
BP
Výživové aspekty karnozínu
Sekretár, S.
Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)
B-POVYKO
FCHPTPodrobnosti témy0 / 1--