19. 11. 2019  6:55 Alžbeta
Akademický informačný systém

Prehľad vypísaných tém - Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)


Aplikácia zobrazuje zoznam aktuálnych a schválených tém, ktoré sú vypísané pod zvoleným pracoviskom alebo pod všetkými jeho podriadenými pracoviskami. Obmedziť výpis tém môžete podľa nasledujúcich kritérií.

Pomocou nasledujúceho filtra môžete obmedziť zobrazované záznamy.

Typ práce:
Program:
Vedúci témy:

* | A | Ch | N | P | R | V

Por.TypNázov témyVedúci práceGarantujúce pracoviskoProgramUrčené prePodrobnostiObsadené/MaxRiešitelia
1.BPAnalytické metódy na určovanie pravosti a zisťovanie falšovania mliečnych výrobkovGreifová, M.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)B-POVYKOFCHPTPodrobnosti témy1 / 1 Tereshchuk, K.
2.BPAntimikrobiálne vlastnosti laktoferínuGreifová, M.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)B-POVYKOFCHPTPodrobnosti témy1 / 1 Vaľková, K.
3.BPCholesterol v potravinách a jeho vplyv na zdravie spotrebiteľaŠimko, P.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)B-POVYKOFCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
4.DPNáhrady sacharózy pri výrobe cereálnych výrobkovMinarovičová, L.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)I-POHYKOFCHPTPodrobnosti témy1 / -- Žuffa, D.
5.BPNemliečne probiotické potravinyGreifová, M.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)B-POVYKOFCHPTPodrobnosti témy1 / 1 Šprláková, N.
6.DPPostupy znižovania obsahu cholesterolu v potravináchŠimko, P.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)I-POHYKOFCHPTPodrobnosti témy1 / 1 Palušáková, M. D.
7.BPPoužitie bakteriofágov na kontrolu patogénov v potravináchGreifová, M.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)B-POVYKOFCHPTPodrobnosti témy0 / 1--
8.BPProbiotické mliečne výrobky na SlovenskuGreifová, M.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)B-POVYKOFCHPTPodrobnosti témy1 / 1 Bakajsová, K.
9.DPRastlinné nápoje ako surovina na výrobu jogurtuGreifová, M.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)I-POHYKOFCHPTPodrobnosti témy1 / 1 Košťálová, D.
10.DPVývoj metódy stanovenia obsahu akrylamidu v potravinách metódou HPLC.Šimko, P.Oddelenie potravinárskej technológie (ÚPV FCHPT)I-POHYKOFCHPTPodrobnosti témy1 / 1 Hudáčková, N.